לכל המשתמשים שלא מכירים את e-mule הנה מדריך קצר.
אחרי שכמובן הורדתם והתקנתם את התוכנה תצטרכו להגדיר רשימת שרתים להתחברות.
כדי לעשות זאת תפתחו את emule ותלכו ל-Servers. כאן ישנו כפתור שנקרא Update תחת Update server.met from url. בגירסה האחרונה של emule אין צורך להגדיר את ה url אבל אם ברשותכם גירסה קודמת או שבמקרה זה לא עובד את תרשמו http://ocbmaurice.dyns.net/pl/slist.pl?download/server-best.met בשורת הכתובת ואז תקישו Update.
עכשיו שברשותכם רשימת שרתים תלחצו על כפתור Connect והתוכנה תנסה להיתחבר לאחד השרתים שברשימה. תוכלו לראות את מצב ההיתחברות עך ידי לחיצה על Log בתחתית המסך. שימו לב שתהליך ההתחברות לשרת יכול לקחת הרבה זמן (דקות) עד שנמצא שרת פנוי.
עכשיו אחרי שהתחברתם תלחצו על כפתור Prefrences ותלכו ל-Directories. שם תוכלו להגדיר איזה ספריות אתם רוצים לשתף. כמו כן תמצאו במסך זה הגדרות שונות שתוכלו לשנות, כגון מהירות העלאת קבצים. שימו לב שקצב ההורדה שלכם נקבע לפי קצב ההעלאה לפי הנוסחה קצב הורדה=4*קצב העלאה. (בגירסאות קודמות זה היה 3)
ועכשיו לחיפוש:
יש שני דרכים לחפש. אחד מתוך התוכנה על ידי לחיצה על כפתור search ומילוי שדה השאילתא. לא לשכוח לסמן Search Global
הדרך השניה היא לחפש באתרים שמתמחים בedonkey כגון www.ShareConnector.com או www.sharelive.com . כדי לעבוד עם אתרים מסוג זה תצטרכו להגדיר את פרוטוקול edonkey ולשייך אותו לתוכנה. זה נעשה באופן פשוט ביותר (פעם אחת בלבד) במסך Prefrences תחת General תלחצו על הכפתור שנקרא" ED2K Links" ותענו Yes לשאלה שתישאלו.
עכשיו כל מה שתצטרכו לעשות באתר זה ללחוץ על הקישור ברשימת תוצאות החיפוש באתר והקובץ שבחרתם יתווסף באופן אוטומטי לרשימת ההורדה של e-mule
היתרון בחיפוש באתרים כמו ShareConnector הוא שהקבצים שם ברוב המיקרים אמיתיים ובדוקים.
Sharewell
עריכה:
המשיכו לקרא בהמשך הת'רד לנוסחה האמיתית של קצב הורדה מול קצב העלאה
_______________________________________________ שווה קריאה
הבעיה שאני עדיין בשלב ההורדה . אני מוריד קובץ ששוקל פחות מ1MB פותח ולא קורה כלום. אם תוכל להביא לינק ישיר להורדה, או לדף ההורדה אני אשמח מאוד . נראה מה יהיה אז.
תודה.
רציתי להוסיף כמה דברים:
1
) את הלינק לשרתים אפשר לכתוב בקובץ adresses.dat ואז לא תצטרכו לכתוב אותו כל פעם בעצמכם.
2) emule היא תוכנת קוד פתוח ולכן ישנן כמה הוצאות, הכי פופולאריות הן הגירסה של Tarod ו-"+emule". על מנת למצוא מה הכי טוב בשבילכם נסו כמה גירסאות וכמה הוצאות.
3)emule זה לא קזאה, תנו לה בערך שעה על מנת להגיע למקסימום יכולתה.
4) על מנת לבטל את הנוסחה "קצב הורדה=5*קצב העלאה" אתם צריכים לאפשר קצב העלאה 10K ומעלה, אבל אל תעלו אותו למעל 80% מקצב העלאה המקסימלי שלכם כי אז זה יפגע בקצב ההורדה שלכם!!
אם תגדיר שאנשים יוכלו להוריד ממך דברים במהירות של 1Kbyte/sec אז לפי הנוסחה אתה תוכל להוריד מקסימום 5Kbyte/sec. נוסחה זאת הוכנסה על מנת להכריח אנשים לשתף ולשתף במהירויות נורמליות!
2 junkam
אני חושב שבנוסחה זה 3* ולא 5*, מקווה שאני טועה
דבר ראשון תיקון טעות. בקצב העלאה של 1-3 קצב ההורדה המקסימלי הוא פי 3 מקצב ההעלאה.
בקצב של 4-9 קצב ההורדה המקסימלי הוא פי 4 מקצב ההעלאה
ומ 10 ומעלה אין הגבלה על קצב ההורדה.
עכשיו מה זה אומר:
זה אומר שאם הגבלת את קצב ההעלאה שלך למשל ל 5kb אז קצב ההורדה שלך לא יעלה על 4*5=20kb
זה באיחור ממש גדול. אבל..
הורדתי קובץ RAR שנקרא eMule0.26a-Sources יש בו המון קבצי Notepad וכמה תיקיות. לאן אני אמור להעתיק אותם?
Leon.
כמו כן אחרי התקנת התוכנה, תיכנס לקובץ eMule שהתקנת ושם תראה מדריך על התוכנה.
תהנה
_______________________________________________ Veni Vidi Vici
"Humanity must rise above the Earth, to the top of the atmosphere and beyond, for only then will we fully understand the world in which we live."
- Socrates, 500 BC
תודה על התשובה......
יש לי עוד כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי בקשר לתוכנה...EMULE V0.25A
קצב ההורדה נורא איטי לעומת קצב הורדת דברים מהמחשב שלי בערך כפול 2
(DOWN 4.7 UP 10.1 ) למה זה קורה? למרות ששינתי בהגדרות שאפשר להוריד
ממני יותר מ- 11?
ולפי מה שידוע לי אני נמצא על שרת טוב מאוד, ואת ההגדרות של התקשורת שלי
כיונתי היטב. ?
איך אני יודע אם הקובץ לא מזויף?
ודבר אחרון... אם אני לא יכול להפעיל את הפיירואל במחשב בזמן ההורדות (שהוא
בעצם כל הזמן) איך אני מגן על המחשב שלי מפריצות?
קצב ההורדה נורא איטי לעומת קצב הורדת דברים מהמחשב שלי בערך כפול 2...
קצב ההורדה תלוי בהרבה גורמים:
1. אם אתה לדוגמא אחרי firewall תקבל Lowid שגורם לקצב הורדה נמוך.
2. ככל שתתחבר ל - server ש"מכיל" יותר users, כך ההורדה תהיה מהירה יותר.
3. ככל שתאפשר upload גבוה, כך ה - download יהיה גבוה יותר (רצוי לאפשר 10K upload, ואז ה - download לא מוגבל, זאת במידה ויש לך מספיק upload אחרת, יצרת צוואר בקבוק ).
4. רצוי לבחור הורדה של קבצים עם כמה שיותר מקורות, דבר שמאפשר קצב הורדה גבוה יותר.
5. בתוכנת eMule (בדומה ל - Edonkey) במידה ולא מאפשרים שיתוף קבצים, אזי מהירות ההורדה בהתאם (שואפת לאפס), זה לא אומר שחלילה תצטרך לשתף קבצים מ - HDD (לא מומלץ), אלא, אפשר שיתוף של הקבצים שאתה מוריד.
6. פורטים חסומים כגון: 4662, 4661, 4242 (איתם "עובדים" הסרברים השונים) תגרום ל -Lowid שכאמור יוביל לקצב הורדה נמוך.
ציטוט:
איך אני יודע אם הקובץ לא מזויף?
כשאתה אומר מזוייף אתה בטח מתכוון פגום, לכן תדאג להגדיר בתוכנה שלא יישמרו קבצים פגומים (don't save corrupt files) ובכלל, בכדי להמנע מהורדת קבצים פגומים, תוריד קבצים מאתרים שמקושרים ל - eMule, כגון: filenexus, sharereactor
באתרים הללו יש קבצים איכותיים, ללא חשש לזיופים וכו'.
ציטוט:
ודבר אחרון... אם אני לא יכול להפעיל את הפיירואל במחשב בזמן ההורדות (שהוא
בעצם כל הזמן) איך אני מגן על המחשב שלי מפריצות?
אני גם ככה לא חסיד גדול של firewall, לדעתי הוא רק מסרבל את העבודה.
לדעתי מספיק antivirus ותוכנת adaware לגלישה בטוחה.
שתי הערות לדברים. אחד אמנם קצב ההורדה שלך הוא ביחס לקצב ההעלאה אבל אם 10KB זה יותר משני שליש סך כל קצב ההעלאה שלך אז זה ישפיע לרעה על קצב ההורדה.
דבר נוסף אני לא רוצה להכנס לדיון אם כן להשתמש ב-Firewall או לא אבל בעידן הפס הרחב שימוש ב-Firewall חשוב באותה מידה של שימוש ב-AntiVirus. ושוב אני מדגיש אני לא רוצה להיכנס לדיון אם כן להשתמש ב-Firewall או לא. אם יש למישהו השגות בקשר לזה הוא מוזמן לפתוח דיון או להמשיך דיון קיים בפורום אבטחת מידע
...אבל אם 10KB זה יותר משני שליש סך כל קצב ההעלאה שלך אז זה ישפיע לרעה על קצב ההורדה.
Aviran זה לא נכון מה שאתה אומר, במידה ומאפשרים 10K upload אזי ה - download לא מוגבל.
SHAIO, לגבי בדיקת קבצים פגומים/מזויפים ניתן להשתמש בתוכנה donkey-fakes אחרי שתתקין את התוכנה, לחץ על הקובץ fakecheck.exe התוכנה תעלה ותבדוק אם יש קבצים פגומים/מזויפים.
אולי לא הבנת אותי. הפגיעה בקצב ההורדה לא תנבע מהגבלת התוכנה. נכון שהתוכנה תאפשר לך להוריד בקצב לא מוגבל הבעיה תהיה בתיקשורת הפיסית בצורה שהפרוטוקול TCP/IP עובד. על כל חבילה של נתונים שמגיעה למחשב שלך המחשב שולח בחזרה אישור שהוא קיבל ומצפה לחבילה הבאה. ברגע שקצב ההלאת הנתונים למישתמשים אחרים גבוה, למחשב נשאר פחות רוחב פס בכדי לשלוח את האישורים ולכן האישור נשלח לאט יותר, דבר שמשפיע באופן ישיר על קצב ההורדה.
לכן הכי מומלץ זה לתת בסך הכל שליש מקצב ההעלאה המקסימלי בכדי שזה לא יפגע בקצב ההורדה. ברגע שהקצב שאתה מעלה הוא יותר משני שליש מהמקסימום שאפשרי אתה תסבול מירידה בקצב ההורדה
...לכן הכי מומלץ זה לתת בסך הכל שליש מקצב ההעלאה המקסימלי...
ובכך אתה גם מגביל את קצב ההורדה, לפי היחס Up/Down, אם כך השאלה היא מה יותר מגביל, ההגדרות שאתה ממליץ או שאני?
ניסיתי את שניהם בעבר והגעתי למסקנה: 10K Up - עדיף
מה שנחמד בתוכנה זה שגם אם אתה לא משתף התוכנה תשתף את חלקי הקבצים שאתה מוריד (תוך כדי ההורדה) ואין אפשרות לבטל את זה. חוץ מזה אתה לא חייב לשתף שום דבר אחר
לא מדויק. כמות האנשים שאתה רואה היא כמות האנשים שמחוברים כרגע לשרת אליו אתה מחובר. (להזכירך יש הרבה שרתים והשרתים מחוברים גם בינהם), אי לכך גם החיפוש מתבצע בהם מאחורי הקלעים
אמנם לא השתתפתי בדיון עד כה(נשמע רשמי אה!) אבל גם אני רוצה להבין איך התוכנה הזאת פועלת
עד עכשיו השתמשתי באיזושהי גירססה של קאזה ליט
עכשיו ניסיתי להוריד את הפרד מהלינק האחרון וזה נראה לי מזה מסובך
קראתי את כל ההוראות גם באשכול הזה של הפורום הזה ,גם בקובץ שהורדתי מהלינק הנ"ל וגם ההוראות עד כמה שהיו באתר הנ"ל
ולא ממש הבנתי איך התוכנה הזאת פועלת
בקאזה אני רגיל כותבים מילה לוחצים על חיפוש וזה נותן רשימה של בערך 200 הורדות ואז עושים לחיצה כפולה מתעוררים בבוקר או לאחר 40 דקות וזה גמר להוריד
אב ל בתוכנה הזאת יש שרתים ,לינקים (שלא הבנתי מה מקומם ואיפךה הם קשורים ולאן אני אמור להכניס אותם?)לוקח שעה עד שאיזה הורדה מסכנה מתפנאת
וגםל כתוב בהסברים שלוקח כמה שעות עד שההורדה מתחילה (או עד שהיא מגיעה לשיאה)
אם יש איזה משהו ממש מצוין שכ"כ טוב בתוכנה הזאת אז תגידו לי אבל אני לא מצאתי(טוב זה לא חכמה לא הבנתי איך משתמשים בתונה)
אם זה נשמע כאילו אני מזזלזל בתוכנה אז זה לא היה הכוונה שלי
אבל בבקשה תסבירו איך משתמשים בדבר הזה
) (או יותר נכון מה יש בזה שאין בקאזה(חוץ מהעיצוב אני מודה שהוא יפה וידידותי
eMule לא מתיימרת להחליף את קאזה. היא משמשת למציאת דברים שלא נימצאים בקאזה או שקשה למצא בקאזה. בשביל שירים וקבצים מאד פופולרים קאזה היא התוכנה הטובה ביותר, אבל בשביל סרטים, מישחקים קבצי ISO מלאים ובעיקר קבצים לא מזויפים eMule היא בחירה מוצלחת.
הדרך הטובה ביותר להשתמש בה היא בעזרת אתרים כמו www.ShareReactor.com אשר מכילים רשימות של קבצים אמיתיים ולא מזויפים. כמובן שאתה יכול גם לחפש ישירות מתוך התוכנה ואם אתה עושה זאת אל תשכח לסמן Global Search
"Humanity must rise above the Earth, to the top of the atmosphere and beyond, for only then will we fully understand the world in which we live."
- Socrates, 500 BC
מה? אני מבקש שלא תדבר איתי ברמזים ותגיד בדיוק מה הבעיה או שלא נוכל לעזור לך.
Leon.
2. מדביק את הלינק.
3. לוחץ ENTER או Start.
* לרוב כתובת הED2K מגיעה בצורת לינק וצריך ללחוץ אליה וזהו.
Leon.
ציטוט:
יש שני דרכים לחפש. אחד מתוך התוכנה על ידי לחיצה על כפתור search ומילוי שדה השאילתא. לא לשכוח לסמן Search Global
הדרך השניה היא לחפש באתרים שמתמחים בedonkey כגון www.sharereactor.com . כדי לעבוד עם אתרים מסוג זה תצטרכו להגדיר את פרוטוקול edonkey ולשייך אותו לתוכנה. זה נעשה באופן פשוט ביותר (פעם אחת בלבד) במסך Prefrences תחת General תלחצו על הכפתור שנקרא" ED2K Links" ותענו Yes לשאלה שתישאלו.
עכשיו כל מה שתצטרכו לעשות באתר זה ללחוץ על הקישור ברשימת תוצאות החיפוש באתר והקובץ שבחרתם יתווסף באופן אוטומטי לרשימת ההורדה של e-mule
היתרון בחיפוש באתרים כמו ShareReactor הוא שהקבצים שם ברוב המיקרים אמיתיים ובדוקים.
דבר ראשון תבדוק שאתה לא מגביל את קצב ה-Download שלך. תרשום של 0 (זה אומר לא מוגבל) בשביל שתוכל להיות לא מוגבל בקצב ההורדה אתה צריך להגדיר לפחות 10 ב-Upload.
דבר שני, אם קצב ההעלאה המקסימלי שלך (לפי התוכנית שיש לך עם ספק האינטרנט) קרוב ל-10k אז יש לך בעיה, כי קצב העלאה אשר מיתקרב למקסימום משפיע לרעה על קצב ההורדה.
דבר שלישי, יכול להיות שפשוט הקובץ שאתה מוריד לא נימצא בהרבה מקורות והאנשים שמהם אתה מוריד מגבילים את הקצב. אין מה לעשות נגד זה, רק לחכות שליותר אנשים יהיה את הקובץ
- Socrates, 500 BC
- Socrates, 500 BC
(מקור הציטוט)<br>רציתי להוסיף כמה דברים:
1
) את Textהלינק לשרתים אפשר לכתוב בקובץ adresses.dat ואז לא תצטרכו לכתוב אותו כל פעם בעצמכם.
cio
אל תשאל אותי מה זה אומר
תודה על ההתיחסות
(איך סוגרים הדגשה?)
There are two types of addresses you need
One is address of website were there is file which holds all edonkey/emule servers information
This information you already don't have to worry about, since emuleplus does it automaticly
The second type are the addresses(or links) called edonkey links. These links are only understood by edonkey/emule program. If you click on such link, edonkey or emule will open up and immediately start to download the file represented by the link.
* בDownload ,Capacities סמן את המקסימום שאתה יכול להגיע אליו.
בUpload ,Limits סמן מהירות כמו שכתבתי אבל אם עדיין יש לך בעיה לגלוש באינטרנט אז תוריד אחד אחד עד שלא תהיה בעיה, כשתוריד את זה אז הLimits ירד דרסטית (אין מה לעשות, אתה לא יכול לשנות את זה).
בהצלחה.
Leon.
בקאזה הגעתי למהירות 150והממוצע הוא 30ומעלה (לא כל תוכנה יורדת במהירות הזאת)אני ניסיתי כמה גירסאות של המיול על הפניםאני נשאר בקאזה
יש גם את אימיש לייט
נ.ב הקאזה שלי הוא הקאזה מאסטר 1000 מה זה מהיר פפפפששששששששש.
קצב ההורדה עולה ככל שאתה מוריד יותר קבצים ביחד. זה תלוי מאוד לאיזה שרת אתה מתחבר, לכמה משתמשים יש את הקובץ המסוים הזה וכמה הם מאפשרים Upload (שבמקרה שלך זה Download).
AW, התוכנה לא באה להחליף את Kazaa אלא היא מקום למצוא קבצים שקשה למצוא בKazaa ולא באה להחליף אותה, בניגוד לiMesh ,WinMX וכד'.
נקודה נוספת לטובת eMule/eDonkey, בקבצים שאתה מוריד מהם תמיד אבל תמיד* אתה יכול להיות בטוח שמה שאתה רואה זה מה שאתה מוריד.
- Socrates, 500 BC
- Socrates, 500 BC
- Socrates, 500 BC
אם ספריית הTEMP והIncoming שלו בתוך תקיית התוכנה אז הדבר הגיוני. הWindows מחשב את משקל התיקיה.
Leon.
- Socrates, 500 BC
כמה שוקלת תקיית ההתקנה?
אם הגודל תקין, וזו פשוט טעות בחישוב של Windows מה זה מפריע לך? אם אתה רוצה אתה יכול לעשות Uninstall ואז Install מחדש, הגודל אמור לחזור לנורמאלי.
Leon.
לך לPreferences/Directories, ושם אתה תראה את התקייה הזמנית ותקיית הקבצים המוכנים/שסיימת להוריד.
אגב, בדקת כמה שוקלת תקיית ההתקנה?
Leon.
האם יש לך FireWall?
Leon.
LOWID לא אומר שאתה לא יכול להוריד, אלא שאתה לא יכול להוריד מאנשים אחרים עם LOWID, דבר שמוריד את מספר המשתמשים שמהם תוכל להוריד את הקובץ. אין לך מה לדאוג, במקרה הכי גרוע פשוט יקח לך קצת יותר זמן להוריד את הקובץ
- Socrates, 500 BC
- Socrates, 500 BC
האם זה קורה בכל הקבצים או שניסית רק עם קובץ אחד. תנסה להוריד קובץ אחר ממש פופולרי שיש להמון אנשים ותראה אם אתה מצליח. יכול להיות שפשוט לא הגיע תורך להוריד.
אני לא מפעיל את קאזה או שום דבר אחר ברקע...
אני רק מפעיל את emule
ני כבר ינסה עם קובץ אחר
דרך אגב למה כל חיפוש שאני מוצא הוא מוצא קצת קבצים ואז קופצת הודעה:
An attempt was made to acces an unnamed file past its end
הידעתם?
מרוב שיעמום שיחקתי בתוכנה (eMule 0.28) וגיליתי שניתן לצפות בסרט למשך 2-3 דקות לפני שהוא ירד במלואו, וזאת רק לאחר שהורדתם מספר מגה מסויימים, אני מניח שלפחות 10M, (הקבצים שניסיתי היו מעל 400M, ניסיתי גם עם קובץ של 3M, אך לא ניתן)
אתם שואלים איך?
עמדו על הסרט, קליק ימני בעכבר לחצו על Preview המתינו כחצי דקה ו-WMP ינגן את תחילת הסרט במשך 2-3 דקות.
עריכה:
ניתן לעשות Preview לקבצים מ-300M ומעלה (AVI, MPG).
ד"א ב-Kazza (עד כמה ששמעתי) לא ניתן לעשות Preview לקבצי MPG.
ישנה תוכנה שנקראת edwatch שמאפשרת לבצע preview לסרטי avi ו-mpeg
לשם כך ה-edwatch נעזר בשתי תוכנות avipreview שמבצעת את תהליך ה-
preview לקבצי avi בחלון dos ו-video lan media player שלה יש ממשק
gui והיא מבצעת preview לקבצי mpeg .
לינק לתוכנה http//:edwatch.cjb.net
זה לא כל כך משנה לאיזה שרת אתה מתחבר כי הם מחוברים בינהם, אבל בעקרון רצוי להתחבר לשרת שיש לו את כמות המישתמשים הכי גדולה.
שים לא שלא תמיד תוכל להתחבר לשרתים שתרצה מאילוצי כמות המישתמשים, LowID וכו.
ברגע שתלחץ על הכפתור Connect תוכנת emule תנסה להתחבר לשרתים שנמצאים ברשימה, אם היא לא תצליח לראשון היא תנסה לשני וכך הלאה עד שהיא תצליח להתחבר.
ראשית: למה, לכל הרוחות והשדים, התוכנה הזאת צריכה כל-כך הרבה משאבי מערכת? לפעמים החמור מגיע ל-60% CPU, ואני ממש לא רואה שום הצדקה לכך... אילו חישובים מסובכים או אלגוריתמים מורכבים יש בתוכנה הזאת?
שנית: האם ישנם שרתים נוספים מלבד אלו שברשימה שסופקה בתחילת הדיון? אם כן האם תוכלו להביא קישור בבקשה? (met.)
שלישית ואחרונה לבינתיים: תיאורטית לא אמור להיות הבדל במהירות ההורדה בין תוכנות הלקוח השונות. האם זה נכון גם הלכה למעשה?
בתודה מראש,
NoCooT
אילו חישובים מסובכים או אלגוריתמים מורכבים יש בתוכנה הזאת?
ניהול תורים, חלקים להורדה, חיפושים, תצוגה, סטטיסטיקות וכו'.
יש אפשרות בהגדרות מתקדמות לבטל חלק מהחישובים בכדי לחסוך במשאבי CPU וזכרון.
ציטוט:
האם ישנם שרתים נוספים מלבד אלו שברשימה שסופקה בתחילת הדיון
אין צורך ביותר שרתים. בכל פעם שאתה מתחבר לשרת, תוכנת הלקוח מתעדכנת באופן אוטומטי ברשימת שרתים חדשים מהשרת אליו התחברת. אם זה לא מתבצע אצלך תבדוק את ההגדרות.
ציטוט:
תיאורטית לא אמור להיות הבדל במהירות ההורדה בין תוכנות הלקוח השונות. האם זה נכון גם הלכה למעשה
בעקרון כן, אני בדקתי 3 תוכנות לקוח ולא ראיתי שינוי במהירות
לא מצאתי דרך לגרום לה להוריד פרופיל, אז פשוט הורדתי לה את ה-Priority ב-Task Manager. עובד מצויין.
באותה הזדמנות גיליתי שמהרגע שאני מפעיל את התוכנה, ה-Firewall שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות עקב סריקות TCP מרובות ביותר, שבאופן מחליא מדלגות בקלילות מדאיגה מעל ה-NAT שלי...
הסריקות סרבו להפסק גם לאחר שאתחלתי מכונתי ונעלמו כמובן לאחר שאתחלתי את המודם וקבלתי IP חדש. (היה לי דיון שלם עם Garber בנושא, עוד בימי הראשונים באתר...)
בכל אופן, שוב לאחר שמצאתי מה שחיפשתי הסרתי את eMule וחזרתי להשתמש באמצעים הישנים והטובים להשיג מבוקשי...
אז זהו... סתם... שתדעו...
יום נפלא!
השאלה שלי בקשר לEMULE היא כזאת: נכון שיש גירסת לייט לקאזה שבה רמת ההישתתפות היא תמיד 1000 אז אולי גם יש משהו כזה לEMULE שמעלה את הID או את העדיפות של משתמש מסויים בכל שרת?
_______________________________________________ god save canadia
זקוק לעזרה נוספת ניסיתי אולי שרתים חדשים והכל אבל כבר שעתיים וחצי זה מוריד לי במהירות 2.5 kb למרות שבעבר זה היה עובד במהירות 10-30 kb?
מה אני אמור לעשות?עזרו לי
יש לי את אימולי גירסה לפני אחרונה- 0.29
a
ולא
b.
תוריד מפה את הגירסה 0.28b שזה Mod של LionHeart (זאת הגירסה הכי טובה שהשתמשתי בה עד עכשיו, אתה יכול לנסות גירסאות אחרות עד שתמצא את הגירסה שמתאימה לך).
Leon.
דבר שני זה מאד תלוי כמה מקורות ועד כמה פופולרי הקובץ אותו אתה מוריד. עדכון רשימת שרתים לא תועיל מכיוון שהתוכנה מעדכנת את רשימת השרתים באופן אוטומטי בכל פעם שאתה מתחבר, ובנוסף כל השרתים מקושרים בינהם.
דבר שלישי שאתה יכול לעשות הוא להגדיר את העדיפות של הקובץ כ-High ואז התוכנה תמשיך לחפש כל הזמן מקורות חדשים להורדה
יצאה גירסה חדשה של EMULE אם המוד של LH הנה הלינק להורדה הורדה והנה רשימת השיפורים:
* תוקנה הבעיה שגרמה להודעות של LowID אצל משתמשים רבים.
* שופר המנגון לאיתור מקורות חדשים שנכנסו זה עתה בתור (ממקם אתכם בתור במקום הקרוב ל 0)
* תוקנה הבעיה אשר גרמה לאימיול לקרוס בחלק ממערכות ההפעלה.
* בוצעו אופטימיזציות שונות שיאפשרו עבודה מהירה ויציבה יותר עם התוכנה.
* הוסף מדריך בעברית לתוכנה בהקשה על F1 (תודה ל Doraemon Boy).
* ניתן כעת להתחבר אל שרת הצ'ט של האתר דרך תוכנת האימיול לצורך קבלת עזרה או סתם לצורך שיחה.
* ועוד אפשרויות רבות חדשות....
זה המהירןת שאתה מוריד...
ככל שזה יותר ארוך , אתה מוריד יותר מהר...
(שים לב שבהתחלה כשזה רק מתחיל להתחבר למישהו להורדה , וזה מוריד על איזה 0.2 אז יש רק נקודה פיצית....)
azaz12 - אני לא הבנתי מה בדיוק אתה מקשקש, אבל בכל אופן הקבצים
שנמצאים במחשב שלך במגירה של emule מכילים רק מידע על כמה קרדיט
אתה נותן לאנשים אחרים, ולא כמה קרדיט אנשים אחרים נותנים לך. זה אומר
שבשביל לשפר את המהירות שלך אתה צריך לשנות קבצים שנמצאים על מחשבים
של אנשים אחרים, ואתה לא יכול לעשות את זה... בזה שאתה משנה קבצים
על המחשב שלך אתה יכול רק להשפיע על הקרדיט היחסי שאתה נותן למי שרוצה
להוריד ממך...
בקיצור ברור שכל מה שכתבת זה שטויות - אפילו שלא ממש קראתי את מה שכתבת..
(מקור הציטוט)<br>azaz12 - אני לא הבנתי מה בדיוק אתה מקשקש, אבל בכל אופן הקבצים
להוריד ממך...
בקיצור ברור שכל מה שכתבת זה שטויות - אפילו שלא ממש קראתי את מה שכתבת..
דבר ראשון מה אתה מגיב אם אתה לא קורא?
דבר שני תקרא
דבר שלישי כתוב שזה משפיע עלי ולא על אחרים
דבר רביעי אני לא יכול להגיד או להתווכח בגלל שלא קראת
טוב קראתי... למרות שאתה כותב בצורה לא ברורה...
אם אתה מתכוון לזה שמישהו יתן לך את הקובץ שמכיל
את ה-unique user id שלו בשביל שלך יהיה את
הקרדיטים שהוא כבר צבר, אז אתם לא תוכלו להיות
מחוברים לרשת (edonkey) בו-זמנית עם אותו user id,
וזה ממש לא מעשי כי צריך להיות מחובר הרבה זמן
כשאתה מחכה בתור או מוריד קבצים גדולים...
בקיצור... רעיון מפגר...
what do u mean by 100% identical ?
same version ? i.e. installed from the same file ?
check it out and you will see that they're not
identical, because the prefs file that contains
your unique user id is different, etc... (u can use
the 'comp' command in winxp console)
i.e. u connect from each version as a different user....
note that this is an attribute of the edonkey protocol, and
would have been true even if it was a server-less protocol...
btw, why do u use 2 emules ?
yep you are right, just made a copy of emule and that second emule couldn't connect with that id. But it is still possible to get a better id and connect after the original has left the network.
ok.. i was just trying to explain why the
idea is retard and cannot work.. not that
the person who wrote it is a retard (if i
gave this impression i apologize)
peace
אני לא מוצא מה אני יכול לעשות יש איזה דרך שאפשר יש לי eMULE פלוס
הגירסה החדשה יש איזה דרך אחרת ךעשות כמו שהסברת ?
עם כן תחזיר לי תשובה זה חשוב ויש חי 2-3 שאלות
1. למה eMULE עובד יותר לאט מהקאזא אני בדקתי כי יש לי 2 מחשבים בדקתי ואיתי שהקאזא מוריד יותר מהר למה ?
2.בביצועים שאתה מוריד שיר אז הוא מראה כמה זמן לוקח לו להוריד ושהשיר גומר לרדת זה עוד ממשיך לזוז ?
3. ב-server מה אני צריך לירשום שם ?
האתר קיים, האתר מאוד עמוס, תלחצו מספר פעמים Refresh עד שיפתח.
Leon.
ובקשר לאיטיות בEMULE הסיבה היא שבEMULE אתה מחכה בתור להוריד ממישהו ולפעמים בתורים האלו יכולים להיות אלפי מקומות ! אבל הקאזה תמיד מחפשת מישהו שעכשיו אפשר להוריד ממנו בלי לחכות וזו הסיבה פחות או יותר ( יש עוד סיבות טכניות אבל זה ההסבר העיקרי על רגל אחת ).
(מקור הציטוט)<br>ובקשר לאיטיות בEMULE הסיבה היא שבEMULE אתה מחכה בתור להוריד ממישהו ולפעמים בתורים האלו יכולים להיות אלפי מקומות ! אבל הקאזה תמיד מחפשת מישהו שעכשיו אפשר להוריד ממנו בלי לחכות וזו הסיבה פחות או יותר ( יש עוד סיבות טכניות אבל זה ההסבר העיקרי על רגל אחת ).
זה לא נכון. emule גם מחפשת מקורות חדשים להורדה כל הזמן. תדירות חיפוש המקורות החדשים תלוי בעדיפות שנתת לקובץ. אם הוא על high את התוכנה תחפש מקורות חדשים בתדירות גבוהה, אם הוא על low את התוכנה תחפש מקורות חדשים בתדירות נמוכה יותר
לפי מה שקראתי ב-Help של האימיול, אז זה לא יעבוד לכם. הקבצים שנשמרים אצל כל אחד מאיתנו, הם קבצי 'חיוב' - מה שאומר שהם שומרים ממי הורדתם ככה שבפעם הבאה שאותו אחד שכבר הורדתם ממנו משהו, יעלה מכם משהו, מקומו בתור שלכם יהיה קטן יותר (QR). זה נעשה בדיוק לשם כך שלא יעשו את מה שאתם חושבים לעשות, ולכן זה בלתי אפשרי לזייף רייטינג.
יש לך כנראה LowID וFirewall או כנראה נכנסת והתנתקת מהServer יותר מידי מהר יותר מידי פעמים.
Leon.
- Socrates, 500 BC
אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי באמיול בגלל המהירות הנמוכה החלטתי שאני יתחיל לשתף ואולי באיזשהו שלב גם תהיהיה לי מהירות נורמלית בתוכנה
אז הדלקתי את זה אבל זה פשוט לוקח את כל המשאבים של המחשב והמחשב פשוט זוחל ואי אפשר לעשות כלום
ואני מדבר רק על זה שהתוכנה מופעלת אפילו לא הורדתי וגם לא הורידו ממני
תופעה זו נובעת מכך שהתוכנה סורקת את הקבצים שאתה משתף ומחשבת להם את ה-Hashcode. זה קורה רק פעם אחת (לכל קובץ). תן לה זמן לעבוד, ברגע שהיא תסיים לחשב את כל הקבצים המשאבים יחזרו ותוכל להמשיך לעבוד בלי בעיות.
בקשר לזמן זה תלוי במספר הקבצים שאתה משתף ובגודל שלהם.
זה תמיד קורה, פשוט זה בוצע כל פעם לקובץ אחד חדש שהיית מוריד. מכיוון שכעת אתה החלטת לשתף הרבה קבצים בבת אחת הוא צריך לסרוק את כולם. תן לו לעבוד, אל תדאג זה יפסק בסופו של דבר.
אגב אתה יכול לראות את ההתקדמות אם תלך לתצוגה של הקבצים שאתה משתף ואז אתה יכול לראות לאיזה קבצים הוא כבר חישב את הקוד (אתה תראה את הקוד באחת העמודות) וכמה עוד נשארו לו
(מקור הציטוט)<br>הקבצים
להוריד ממך...
..
שלום לכם!
כאשר אני מוריד משחק מהאינטרנט הוא מגיע אליי כדבר שאומר "ל-windows אין אפשרות לפתוח קובץ זה" ולמטה כתוב ניתן לפתוח כאופן ידני ולהשתמש בפעולות אלה:השתמש בשירות האינטרנט כדי למצוא את התוכנית המתאימה
ובחר תכנית מתוך רשימה.
אני בטוח שמישהו ממכם נתקל בזה כבר שהקובץ מגיע כ-לא "קובץ" ואי אפשר לפתוח אותו..
אולי חסר לי איזשהי תוכנה לפתוח קבצים מהסוג הזה..
ואם יש דרך אחרת אז מה עלי לעשות כדי לתפעל את המשחק
בתודה רבה על כל העזרה,שלומי
(וזה קשור לתוכנה שעליה נפתח הפורום הזה כי משם אני מוריד משחקים..)
דבר ראשון זה לא קשור לכאן, כי אין לך בעיה עם emule אלא עם קובץ שאתה מוריד, שנית כמו שאמרתי לך בת'רד השני שפתחת (אגב אתה כבר צריך לדעת לא לפתוח שני ת'רדים באותו נושא) מה שם הקובץ או ליתר דיוק מה הסיומת שלו.
אנא תמשיך את הדיון כאן http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?p=68839#68839
1.זה דווקא קורה שאני מוריד רק מהתוכנה הזאת שאר התוכנות מורידות לי בסדר
2.זה לא רק עם המשחק הזה הבעיה! פשוט כל תוכנה ומשחק שאני מוריד מה-emule לא מוריד לי טוב..
שלומי, Thats It!
כבר מספר רב מאוד של פעמים ששמתי לב שאתה לא מתייחס לחוקי התקנון בכתיבת הודעות, תקרא את התקנון לפני שאתה מפרסם הודעה בפעם הבאה.
Leon.
הפתרון היחיד שאפשר לחשוב עליו הוא להוריד קבצים רק דרך מישהו שכבר בדק אותם, כמו "שאר ריאקטור" וליאון נטוורק".
לאחרונה ל-eMule (גירסה 0.29c) יש בעיה להתחבר ל-server ואם כבר הצליח להתחבר הוא מתנתק ומתחבר שוב ל-server אחר, לפעמים הניתוק וחיבור מחדש מגיע לכדי 50 פעמים, לפעמים 100 ואף יותר (ככל שהתוכנה עובדת יותר כך מספר החיבורים מחדש גדול יותר)
כשהתוכנה לא מצליחה להתחבר ל-server מופיעה הודעת ERROR:
קוד:
Connection refused Your IP is currently blacklisted
ניסיתי גרסאות אחרות של התוכנה, אך עדיין ישנה בעיה בחיבור ל-server.
אשמח לשמוע רעיונות
בוודאי שמתם לב שבזמן האחרון עולה שאלה על ההחרמות עוד ועוד ואם זה לא קרה לכם בעצמכם בוודאי ראיתם את זה בפורום. התופעה נגרמת משיטה חדשה שנועדה להגן על השרתים ממשתמשים אגרסיביים.
היסטורי: המצב הקודם.
שרתים שמשתמשים ב-lugdunum מפעילים את השיטה מזה מספר חודשים. עד עכשיו, משתמשים שנכנסו 'לרשימה השחורה' לא קיבלו על כך הודעה ופשוט הוחרמו לזמן מה (נקבע ע"י מנהל השרת) מהשרת. מכיוון שההחרמה לא גרמה לניתוק זה לא גרם לשינוי בהרגלים של אותם משתמשים, שכלל לא הבחינו שהם לא מקבלים יותר מקורות מהשרת מכיוון שה-eMule מתקנת זו חלקית ע"י החלפת מקורות בין משתמשים. וכך הרשימה השחורה המשיכה לגדול ולתפוס כ-5% מהמשתמשים בשרת.
הצעדים החדשים.
lugdunum החליט על שינוי השיטה וכעת מי שנכנס 'לרשימה השחורה' מנותק מהשרת ומקבל הודעה שמסבירה את הסיבה לכך.
איך השרת קובע מי משתמש אגרסיבי?
השרת מקצה לכל IP קרדיט של "1200" לזמן כלשהו. כל שניה נוספת נקודה 1 לקרדיט.
כל בקשה שנשלחת לשרת מורידה נקודות לפי הפירוט הבא:
- קרדיט 1 מינימום לכל בקשת הוספה + תוספת משתנה
- 100 קרדיטים עבור כל בקשת חיבור
- 16 קרדיטים עבור כל בקשת מקורות עבור קובץ שכבר נמצא בתהליך הורדה
תוצאות.
אם סכום הקרדיט מגיע ל-0, המשתמש מוכנס 'לרשימה השחורה' של השרת, מנותק ממנו ומוחרם לפרק זמן שבין 10 דקות לשעתיים (משתנה משרת לשרת).
אם בזמן שמשתמש נמצא 'ברשימה השחורה' הוא שולח עוד בקשות לשרת, זמן ההחרמה יוארך.
דוגמא.
אם אתם מורידים יותר מדי קבצים (מעל 50 לדוגמא), אתם עלולים להוריד את הקרדיט שלכם בשרת לאפס. 50*17=850 + קרדיטים עבור ההתחברות = 950. [טעות במקור D.B]
אם אתם משתפים המון קבצים, ה-eMule שלכם שולחת המון בקשות הוספה לשרת (בערך 1400 בייטים לקובץ).
המחיר: קרדיט אחד לקובץ. אם אתם משתפים יותר מדי קבצים אתם מעלים את הסיכוי להיכנס 'לרשימה השחורה'.
בשימוש נורמלי ב-eMule, אתם לא צריכים להוריד יותר מ-40 קבצים במקביל ולשתף פחות מ-1000 קבצים ובכך להימנע מלהיכנס 'לרשימה השחורה'. הערה: תשתפו קבצים נדירים יותר וותרו על שיתוף קבצים שמופצים היטב.
אם במקרה נכנסתם 'לרשימה השחורה' אל תתעקשו. תתחברו בינתיים לשרת אחר ונסו שוב אחרי מספר שעות.
אנחנו מודעים לכך שנגרמו בעיות למשתמשים מסויימים, אך אנחנו מקווים שהם יבינו את הסיבות הטובות שהובילו לשימוש 'ברשימה שחורה' וישנו את ההרגלים שלהם כדי שרשת ה-eMule/eDonkey תמשיך להתפתח בצורה בריאה.
עכשיו בקשר לשאלה שלך isik.
אני לא התכוונתי שאפשר לבחור את השפה ב"ליאון נטוורק" או "שאר ריאקטור", אלה שכל הקבצים אצליהם בדוקים ובדרך כלל הם רושמים דיי הרבה מידע על כל קובץ, כולל השפה
לא עזר. ניסיתי גם לנתק את המודם ולהתחבר שוב, אך גם לא הועיל.
קשה לי להבין את הרעיון שעומד מאחורי הרשימה השחורה, הרי התוכנה עצמה נוצרה בכדי לשתף קבצים (וכמה שיותר) בין המשתמשים השונים, אז מה פתאום מענישים על כך שאני משתף הרבה קבצים עם משתמשים נוספים?
האבסורד הוא בכך שאם לא משתפים קבצים אזי קצב ההורדה יקטן ואם משתפים יותר מידי אזי לא ניתן להתחבר בכלל.
בכל אופן הצלחתי להתגבר על בעיית הרשימה השחורה ע"י מחיקת כל הקבצים ששיתפתי, העניין נראה לי מגוכח, אתם לא חושבים?
לא עזר. ניסיתי גם לנתק את המודם ולהתחבר שוב, אך גם לא הועיל
כמובן שזה לא יעזור. הגיוני ששרת e-Mule יזהה משתמשים לא לפני ה-IP, קרוב לודאי באותו אופן שהמשתמשים מזהים זה את זה לצורך נתינת הקרדיט.
מכוון שהשרת מכניס לרשימה השחורה לתקופה קצרה (מספר שעות גג) ניתן להתנתק מהשרת ולהתחבר לשרת אחר. מטריד אבל לא נורא.
ציטוט:
בכל אופן הצלחתי להתגבר על בעיית הרשימה השחורה ע"י מחיקת כל הקבצים ששיתפתי, העניין נראה לי מגוכח, אתם לא חושבים?
הסיבה לרשימה השחורה ברורה, הורדת עומסים מהשרת. קיימים משתמשים אשר לצורך קבלת קרדיט גבוה משתפים עשרות אלפי קבצים (אני מכיר משתמש שמשתף את ספרית ה-TEMP ב-WINDOWS שיהיה ). המשתמשים הנחמדים הללו יוצרים עומסים על השרתים שלא לצורך כך שהגיוני להרחיק אותם.
מישהו פה רוצה לומר לי שיש ברשותו מעל 1000 קבצים ששוה לחלוק עם העולם . אולי לחלק קטן מאוד מהמשתמשים, אבל בגלל כמה כולם סובלים.
בעיה נוספת היא ה-MOD למינהם, חלקם שולחים בקשות למקורות בקצב מטורף במטרה להשיג מספר רב של מקורות = קצב הורדה גבוהה.
גם המשתמשים הנחמדים הללו יוצרים עומסים על השרתים שלא לצורך כך שהגיוני להרחיק גם אותם.
ציטוט:
העניין נראה לי מגוכח, אתם לא חושבים?
לא עוזי זה בכלל לא מגוכח, זה מחוייב המציאות, לא לשכוח שמאחרי השרתים של e-Mule עומדים אנשים פרטים ולא חברות ענק.
צר לי isik, אני לא מסכים איתך.
המנגנון של הרחקת משתמשים המזיקים לתוכנת eMule לא יודע להבדיל בין משתמשים רגילים (כמוני) למזיקים, שמשתפים אלפי קבצים בכדי לזכות בקרדיט ובכך להגביר את מהירות ההורדה שלהם, על כך אני מלין.
לעניות דעתי, משתמש שמשתף 15 קבצים שהורדו ב-eMule לא צריך להכנס לרשימה השחורה.
בשימוש נורמלי ב-eMule, אתם לא צריכים להוריד יותר מ-40 קבצים במקביל ולשתף פחות מ-1000 קבצים ובכך להימנע מלהיכנס 'לרשימה השחורה'. הערה: תשתפו קבצים נדירים יותר וותרו על שיתוף קבצים שמופצים היטב.
מה? אני מדבר על מעל 1000 קבצים ואתה מדבר על 15 קבצים?
אם נכנסתה לרשימה השחורה ושיתפתה רק 15 קבצים הבעיה היא בגירסת ה- e-Mule או יותר נכון ב-MOD שלה.
נ.ב. אם זה לא ברור למישהו אז אני לא מטיף מוסר לאיש, גם אני ברשימה השחורה
המטרה שלי בדיון, ללמוד וללמד איך לא להגיע לרשימה השחורה ומה לעשות עם בכל זאת הצלחנו להגיע לשם
התקנתי ווינדוס מחדש-XP PRO. ועכשיו כשאני מנסה להתחבר לאי מיול, אני מקבל את ההודעה הזאת : Connection Refused. Your IP Is Currently Blacklisted. למישהו יש מושג מה זה אומר? הייתה מותקנת לי תוכנת פייר וול, אבל הסרתי אותה, ייתכן שהיא גרמה לדבר? מישהו יודע מה זה אומר?
_______________________________________________ Never Stop Dreaming ...
הרעיון בקרדיט פשוט, I OWE YOU או בעברית אני חיב לך.
אם אני הורדתי ממך קובץ של 100KB, אז יש לך קרדיט אצלי של 100KB, אני חיב לך.
בצורה זאת גם קשה מאוד לרמות את התוכנה בנושא קרדיט, אנו שומרים במחשבים שלנו רק את חובותינו לאחרים.
אההה....אז מה הסיכויי שאני יפגש שוב עם אותו אחד שהורדתי מימנו....?
תתפלא במקרה של קבצים פופולרים אז אתה מקבל ומעביר למאות משתמשים (או.קי אבל יש מליונים).
במקרה וטעמך בקבצים מיוחד יותר (לדוגמא פרקי הסדרה מסע בין כוכבים המקורית), אתה תפגוש את אותם עשרות משתמשים (במקרה הטוב) שוב ושוב.
נכון שרוב המשתמשים מורידים קבצים פופולרים כך שקשה יחסית לקבל קרדיט גבוה במהירות, רק אחרי זמן רב משתמשים רבים חייבים לך = קרדיט גבוה
זה אומר שרוב האנשים שיורידו מימנו הם בדרך כלל יהיו מהאתר הזה?....(אני משתף אותם קבצים שאני מוריד מהאתר)
ואז הסיכויי שבקובץ הבא שאני יוריד אני הפגש עם אותו משתמש שהוריד מימני?
בגדול מבלי להכנס לפרטים כן.
ציטוט:
ומה נותן הקרדיט?....נותן לך להוריד יותר מהר?
ושוב בגדול כן (והפעם נכנס קצת לפרטים).
כאשר אתה המוריד קובץ "הקלק" אליו ותפתח בפניך רשימה של משתמשים מהם אתה מוריד או רוצה להוריד את חלקי הקובץ.
כותרת העמודה השמינית (בתוכנה שלך - LHeMule V2.2 אני חושב?) היא עדיפות והיא מכילה מידע לדוגמא QR:953 שאומרת אתה במקום 953 ברשימה, כמובן שעדיף QR נמוך ,QR:1 לדוגמא אומר שאתה הבאה בתור להוריד מאותו המשתמש חלק מהקובץ.
בקיצור (אחרי ההסבר המבלבל ) עמודת העדיפות אומרת לך מה הקרדיט שלך וקרדיט גבוה = עדיפות גבוה = מהירות הורדה גבוה.
סליחה שאני מסיט את הנושא מעניין הקרדיט, אבל יש לי שאלה בקשר למהירות ההורדה - איך הגיעו למסקנה שכדי להוריד קבצים במהירות צריך לשים להורדה מספר גדול של קבצים?
זה טיפשי, כי אם אני שם להורדה 10 קבצים אז כל אחד מהם יכול להוריד לי על 10K ואז בטח שאפשר לומר שאני מוריד מהר כי בסך הכל אני אוריד על 100K.
זה עדיין לא משנה את העובדה שכל קובץ יורד "לאט" על 10K.
אני פשוט לא מוצא את הקשר בין כמות הקבצים למהירות ההורדה.
אני משער שהוא הגיע למסקנה הזאת מקריאת טיפים באתרי שונים שמסבירים על התוכנה. אני בעצמי רואה כל הזמן שכשנותנים טיפים באתרים שונים על התוכנה, אז ממליצים משום מה להוריד כמה קבצים יחד, ככה שההורדה תהיה מהירה יותר
_______________________________________________ Never Stop Dreaming ...
File 1 Speed: 10KB/S.
------------------------
Sum speed: 10Kb/s.
לזו הכוונה, ככל שיש לך יותר קבצים מורדים ביחד אז המהירות הכוללת עולה.
Bushi, מה שאתה אמרת היה קצת מבולבל, מצד אחד אמרת שאם אני משתף יותר קבצים ביחד אז במהירות עולה.
ציטוט של Bushi:
כדי להוריד קבצים במהירות צריך לשים להורדה מספר גדול של קבצים.
ומצד שני אמרת את מה שאני אמרתי..
ציטוט של Bushi:
כי אם אני שם להורדה 10 קבצים אז כל אחד מהם יכול להוריד לי על 10K ואז בטח שאפשר לומר שאני מוריד מהר כי בסך הכל אני אוריד על 100K.
זה עדיין לא משנה את העובדה שכל קובץ יורד "לאט" על 10K.
אתה צודק פה, הכוונה היא למהירות הכללית.
Leon.
ברור שאם מורידים הרבה קבצים לאט, בגלל שהכמות שלהם גדולה בסה"כ המהירות הסופית תהיה גבוהה. זה לא "טיפ" או "טריק" לעבודה טובה יותר באימיול, אלא עובדה כמו שהשמש זורחת
אם כך נראה שגם אני לא ממש הבנתי את ה"טריק" הזה, עד היום לא שמתי לב לשינוי במהירות הקבצים (כל אחד לחוד!) אם אני מוריד יותר קבצים, אז הסקתי שלכך הכוונה.
Leon.
אני מחובר עם חבילת 1.5 מגה עם מודם alctel שפועל כראוטר ויש לי בעיה קטנה.
יש לי כרגע שני מחשבים שמחוברים למודם דרך סוויטץ ובקרוב צריך להגיע מחשב מספר שלוש וארבע.
ברגע שהemule פועל גם אחרי שהורדתי את הlimits ואת הsources במחשב שעליו פועל הemule בקושי אפשר לגלוש ובמחשב השני אי אפשר לגלוש בכלל, ברגע שאני סוגר את הemule הגלישה חוזרת למצב נורמלי לחלוטין.
מישהו יודע מה לעשות ?
הeMule צורך הרבה מאוד משאבי מערכת, וכנראה ההעלאה היא על מקסימום וזה ממש תופס את כל הפס.
מה שאתה כן יכול לעשות זה להגביל את העלאה, וזה יתן לך קצת "מרחב נשימה".
אני יודע שהemule צורך הרבה משאבי מערכת אבל זה לא משנה יותר מידי כי המחשב שעליו פועל הemule הוא מחשב "זונה" (במחשב הזה אני מוריד דברים וממיר סרטים לvcd לא ביחד כמובן)
את קצב הupload הגבלתי כבר ל4K מה שאמור להשאיר לי 6K ועדיין אי אפשר לגלוש
אם אני עובד עם קזה או ביטורנט אין את הבעיה הזאת, אני גולש קצת יותר לאט מהרגיל אבל עדיין במהירות דיי סבירה.
אין לך מה לעשות , כל אימיול תופס את כל הקו ולא ניתן לשחרר אותו.
הורדת מהירות ההעלאה לא תעזור.
לידיעתך:
יש תוכנות אימיול ללא העלאה בככלל -מצויות-אבל לא עוזרות-בדוק.
ויש תוכנות אימיול אשר מבטלות את תפיסת מלא קו האינטרנט ושחרור המערכת מהלחץ הנוצר. אני יודע שהיא קיימת, ראיתי פעם PRINT SCREEN, אבל לא מצאתי אותה עד היום.
בהצלחה!
_______________________________________________ The Spider.
מצאתי פיתרון (בשבילי זה רק פיתרון חלקי)
http://www.homeqos.com/ http://www.homeqos.com/DUSuperControler-Install.exe
התוכנה הזאת מגבילה את המהירות של כל התוכנות שאתם מריצים וזה נראה לי שזה פועל דיי טוב.
הבעיה היא שזה לא פועל על win98 במחשב הראשי שלי זה פועל פיקס(win2000)
במחשב "זונה" יש לי win98.
מישהו מכיר תוכנה בסיגנון הזה שפועלת ב98 ?
בזמן כתיבת ההודעה הזאת הemule פועל ובפעם הראשונה אין לי שום בעיה בגלישה ביחד איתו (חוץ מזה שהוא עובד על המחשב הלא נכון).
מהירות ההורדה נקבעת לפי המהירות של הגולשים האחרים מאפשרים לך להוריד, אתה לא יכול לעשות שום דבר בנידון.
אני מניח שקראת את ההסברים לגבי הנוסחה של מהירות העלאה מקסימלית לעומת מהירות הורדה. אם לא תקרא את ראשית הת'רד.
איזו תוכנה מבאסת, אני רואה שמורידים ממני 18 משתמשים כ"א במהירות 1 KB ואני בשתי הורדות מצליח לגרד אולי 2KB...
אני ממש מבואס מהתוכנה הזו, אולי אחזור ל-MIRC למרות הממשק הגרוע...
גם דיי מעצבן שאתה לא יכול להוריד UPLOADS שמתעלקים עליך.
זה נכון שככל שהורידו ממך יותר מאפשרים לך קצב הורדה גבוה יותר?
אם החיבור שלך מרשה זאת, הגדירי מהירות העלאה של לפחות 10KB/s ב-eMule, כך מהירות ההורדה שלך לא תהיה מוגבלת, כלומר, היא לא תטוס, אבל לפחות לבינתיים.
אם מהירות ההעלאה "הגבוהה" (10KB/s) מעמיסה על מהירות הגלישה שלך, ועל מהירות ההורדה שלך, ובכל זאת, ברצונך לבצע פעולות אחרתו במחשב בזמן ש-eMule מורידה לך את הקבצים, הנמיכי את מהירות ההעלאה ל- 4KB/s (אני מניח שזה קצת, מאחר וזה מספיק לחיבור ADSL בחבילה הכי קטנה שלו בארץ לגלוש בצורה סבירה...), ותני לתוכנה לעבוד, לעשות את שלה, ככל שהתוכנה תהיה פתוחה יותר זמן, כך סיכוייך להשיג את הקובץ המבוקש יגדלו. שימי לב שגם הקרדיט שלך נורא משפיע על מהירות ההעלאה, ככל שהעלת יותר מידע (MB), כך מהירות ההורדה שלך תגדל באופן יחסי, תוכלי לבדוק כמה העלת ב-Statistics שבתוכנה, תהיה רשומה לך כמות המידע שהעלת בזמן המסויים הזה ש-eMule עבדה ברצף (Session) והמידע שהעלת במשך כל השימוש בתוכנה (Comulative).
השאירי את התוכנה לעבוד כמה שיותר, אני מבטיח לך שבסוף תהיי מרוצה מהתוכנה, תוכנת השיתוף להורדת קבצים הכי טובה כיום, זה מה שבטוח .
במסך של ה-SERVERS מימין צריך להיות כתוב LOW או HIGH וכן את המספר.
כמו כן, למטה מימין רשום את שם השרת אליו אתה מחובר, בתוספת סמלון שלפיו אפשר לדעת:
- High ID
- Low ID
- Not Connected
שלום אנשים! רציתי לשאול: הורדתי אתמול eMule v1j. חסרה לי התכונה שהייתה בedonkey (הצגת הpreview של קבצי אודיו\ווידאו). ראיתי שיש אפשרות כזאת אבל לאחר שאני לוחץ על על הPreview בתפריט העכבר הימני לא קורא דבר..
האם יש משהו לעשות? תודה מראש, סער.
הדרך שאני יודע להראות preview זה ללכת אל המקום בו הקובץ נשמר ולפתוח את הקובץ עם התוכנה AviPreview או סתם אפילו עם מדיה פלייר אבל זה במקרים של קובץ וידאו.
_______________________________________________ "אין אנשים, אין בעיות!"
-סטאלין
אני מעדיף (מסיבות ברורות שתבין לאחר שתקרא קצת באתר הבית) את VideoLAN, הקבצים אותם אתה צריך להציג הם Part, ונסה כנגן לשים את VideoLAN ב-eMule זה צריך לעבוד.
יכול להיות ששאלו כאן כבר, אבל הדיון הזה הגיע למימדים מפלצתיים וזה מוריד מיעילותו (אי אפשר לקרוא הכל...):
איך משפיע השרת אליו אני מתחבר? כלומר במה יעזור לי להתחבר לשרת עם יותר אנשים או שרת עם פינג נמוך יותר? האם יש הבדל בין השרתים, או שזה לא משנה לאן מתחברים?
בעקרון אם אתה מתחבר לשרת שמכיל יותר אנשים הסיכוי למצא את הקובץ שאתה מחפש גדול יותר.
אבל (תמיד יש אבל) שרתי edonkey מקושרים בינהם, כלומר אם השרת אליו אתה מקושר לא מצא את הקובץ המבוקש הוא יעביר את הבקשה לשרתים אחרים אשר ינסו למצא את הקובץ שם.
1. נכון.
2. ה-Ping משפיע על מהירות התקשורת בינך לבין השרת, הוא גם מצביע על העומס שיש על השרת, ככל שהשרת עמוס יותר יקח לו זמן רב יותר להחזיר ל תשובה.
צריך למצא את האיזון בין מספר משתמשים גבוהה ל-Ping נמוך בכדי לקבל תוצאות במהירות המירבית.
שים לב אין לכך שום קשר למהירות ההורדה של הקבצים, רק למהירות החיפוש
חברים שלום
התקנתי את האימיול גירסה עדכנית 0.42B
מי יכול לתת לי שעור איך אני מעדכן את הנתונים הטובים ביותר לקבלת מהירות
אני מוריד בקושי 2 ק"ב/ שניה
עדיף לתת מצגת איך עושים
תודה וחג שמח
_______________________________________________ כל אחד והאמת שלו, הצורה שלו , והחיים בסוף
הם מכלול של דברים בלתי נצפים
מממ... נראה לי שהשיעור הטוב ביותר הוא "התאזר בסבלנות".
בעיקרון הגדרות ברירת המחדל בסדר גמור, אתה צריך לדאוג למס' דברים:
א. מהירות ההעלאה לא נמוכה מידי (כי אז התוכנה תגביל את מהירות ההורדה שלך).
ב. מהירות ההעלאה לא גבוהה מידי (כי אז המודם יגביל את מהירות ההורדה)
צריך למצוא איזון נכון. נגיד אם יש לך העלאה של 12 KB הייתי אומר שאפשר להגביל את התוכנה ל-8.
ג. אם יש מס' קבצים דומים בחר את זה בעל מס' המקורות הגבוה ביותר (זה כתוב לך ב-Avilability).
ד. לחכות לחכות לחכות. תן לתוכנה מס' שעות לעבוד, תשאיר אותה פתוחה בלילה וכו'.
אגב, אם מדובר בקבצים קטנים, ובמיוחד בשירים, עדיף לפנות לתוכנות אחרות כמו קאזה או שראזה, שהן מהירות יותר אך אמינות פחות.
אני מניח שאמרו את זה הרבה, בכל מקרה (מכיוון שצביקה הזכיר בעיקר את הנושא של ה"חיבור"):
העלאה על 10KB = הורדה ללא הגבלה.
מתחת ל-10KB אתה מכפיל ב-3, וזו ההגבלה שיש לך, לדוגמא אם הגבלת את העלאה ל-5KB אתה עושה 5*3 = 15KB הורדה, וכד'.
אנשים יש לי המלצה בשבילכם ( טוב לחזור אחריי הרבה זמן מאחוריי הקלעים ) כבר מספר שבועות שאני משתמש בגירסת הEMULE בשם emule v0.29 element [2.0] ועכשיו אני אסביר לכם למה.
בגירסה הספציפית הזאת אפשר להגדיר את הUPLOAD ל1 ומהירות ההורדה עדיין תהיה בלתי מוגבלת וחוץ מהעובדה שהגירסה הזאת קצת ישנה שום דבר לא מפריע להישתמש בגירסה זאת מניסיון.
נ.ב. אל תיטעו יש גירסאות חדשות יותר של הemule מבית ELEMENT אבל זו הגירסה היחידה בלי יחס ההורדה-העלאה.
לא, אני מתכוון בהורדה, יש את שתי העמודות האלו אחת ליד השניה.
אני מניח ש-Tranferred זה הכמות שהורדת כולל חלקים פגומים והורדות חוזרות ולכן הוא לפעמים גדול יותר מ-Completed, אבל לפעמים זה הפוך (COMP גדול מ-TRANS) ולא מובן לי למה.
(מקור הציטוט)<br>אנשים יש לי המלצה בשבילכם ( טוב לחזור אחריי הרבה זמן מאחוריי הקלעים ) כבר מספר שבועות שאני משתמש בגירסת הEMULE בשם emule v0.29 element [2.0] ועכשיו אני אסביר לכם למה.
בגירסה הספציפית הזאת אפשר להגדיר את הUPLOAD ל1 ומהירות ההורדה עדיין תהיה בלתי מוגבלת וחוץ מהעובדה שהגירסה הזאת קצת ישנה שום דבר לא מפריע להישתמש בגירסה זאת מניסיון.
נ.ב. אל תיטעו יש גירסאות חדשות יותר של הemule מבית ELEMENT אבל זו הגירסה היחידה בלי יחס ההורדה-העלאה.
It is totaly unfair to forbid the upload, becauseif everyone would do it it will no use to emule. I would recomend to moderator cleaning this message out.
dimoniko האימיול שאתה משתמש הוא אימיול פרוץ שמבצע פעולת leeching
במקרה שלך זה ביטול יחס העלאה,בגירסה האחרונה של האימיול 0.42e מודים משבצעים פעולה כזו נחסמים ומקבלים דירוג אפס ונזרקים לסוף בנוסף לכך אם תמשיך להשתמש במוד הלא חוקי תזכה לבאן יפה ותיכנס לרשימה השחורה של השרתים כתוצאה מכך תוריד בקצבים מאוד נמוכים.
דבר שמרגיז אותי הוא שאתה ממליץ לחברי הפורום להשתמש במוד לא חוקי כנראה שלא למדת תראה מה קרה ל-lh .
מודים חוקיים לא חסר בינהם morph,pawcio,the black hand,emule plus וכו' .
דבר ראשון זה מאוד מתבקש להשתמש בגרסה כזו כיוון שהדרישה המוגזמת של 10K פשוט חונקת לרובנו את הקו.
חוצמזה גם למשתמשים בגרסה הזו יש תמריץ לשתף במהירות גבוהה כיוון שכך זוכים לקרדיט גבוה יותר.
אחי אודי
אתה בעיקרון צודק
אבל כולם רוצים סוס מהיר מכונית יגואר 2005 , לכן נדרש בפורום לחלק הידע
של חברים לכלל הציבור !
זה מטרת הפורום לדעתי . ובכן ידידי צרף לינקים להורדות " סוס" איכותי כולל תמונות איך לבצע החיבור
מטלה למנהל הפורום
תעשה "סקר" איך חברים משתמשים באימיול, השגיהם למהירויות "על"
מול סוג מחשב, וסוג קו עבודה
חברים שיהיה לנו הפריה הדדית
בברכה
_______________________________________________ כל אחד והאמת שלו, הצורה שלו , והחיים בסוף
גירסה של אימיול בה יחס העלאה הורדה מבוטל זו גירסה פרוצה ודבר זה נקרא leeching משום אתה לא מחזיר לקהילה באופן שווה מה שהורדת לכן שימוש בגירסה כזו הורס את כול הרעיון של השיתוף באופן שווה לכן אני רואה פסול להמליץ להשתמש בגירסה כזו של אימיול ומי שישתמש בגירסה כזו יזכה ל-ban מהשרתים
יקבל דירוג אפס ויזרק תמיד לסוף התור דבר שיביא לקצבי הורדה איטיים ובלתי נסבלים.
אתה טועה די בגדול, אין שום באנים, מורידים במהירות גבוהה מאוד וקבועה.
אישית, הורדתי באמצעות גרסה זאת הרבה זמן, אבל בסופו של דבר הבנתי שזה לא פייר להשתתף אבל לא לשתף.
קיצר, המבין יבין.
_______________________________________________ The Spider.
אני משתמש בתוכנה כזו, מוריד יופי, אבל גם משתף יופי (מהסיבות שרשמתי בהודעה הקודמת שלי).
יש לי גרסה פרוצה כזו רק כדי שאוכל להגביל את ההעלאה במקרי צורך לפרק זמן קצר בלי לפגוע בהורדה שלי.
אבל אני מסכים שגרסאות כאלה ב"ידיים הלא נכונות" - כלומר אצל אנשים שהם ליצ'רים מטבעם - בהחלט יכולות לגרום לנזק.
תיראו כשאני מוריד באימיול במשך היום וגולש באותו זמן הוא ממש חונק לי את המחשב והקו לכן אני משתמש בגירסת ''עלוקה'' שכזאת אבל בלילה כשאימיול מוריד
ואני לא משתמש במחשב אני שם UPLOAD של 10 בגלל שאז לא איכפת פשוט
חשובה לי היכולת להוריד וליגלוש בו זמנית במשך היום.
BlueFire: אני לא יודע באיזה eMlue בדיוק אתה משתמש, אבל, כמעט בכל eMule ניתן לשנות את שפת הממשק לעברית (Hebrew). פשוט לך ל-Prefernces-->General, בצד ימין, למעלה, בחר את שפת הממשק שאתה רוצה ('עברית'), ולחץ OK. השפה תשתנה... וזהו. תקן אותי אם התכוונת למשהו אחר.
לי היית אימיול גירסה emulecow
היא הורידה לי במהירות על לפעמים על 500 kb לכמה דקות בדרך כלל אני מורידה איתה על 90 80 בלי בעיה
אבל הבעיה היחידיה שהיא היית קורסת בלי הודעה מקודמת זה יכול לקרות תוך רבע שעה וגם תוך יום
מוזר בהחלט
i ירוק - יש הערות על הקובץ (Comments).
i אדום - לפחות אחת מן ההערות דירגה את הקובץ כ-Invalid / Corrupt / Fake.
(את ההערות ניתן לראות ע"י קליק ימני על הקובץ ו"Comments" בדר"כ, או דרך Details)
עד לאחרונה האימיול שלי נהג להגיע למהירויות הורדה של של 20 ואף 30 אבל בימים האחרונים אני לא מצליח לעבור את ה-10 ולא משנה באיזה קומבינציה אני מכוון את היחס בין העלאה להורדה.כמו כן קיבלתי את המסר הבא:
Adam_ssacz_pospolity: [AUTOMATED WARNING] Your client is
connecting too fast, it will get banned
מישהו יודע מה פירוש הדבר?
ידידי
אני גם הייתי במילכוד של איזה אימיול להשתמש ואז גיליתי שהטוב מכולם הוא האתר הזה תוריד משם WarezFaw.Com
ולא צריך לשנות כלום תגיע למהירויות של עד 80
עלה והצלח ויש לא גם את מה שאתה צריך מובנה בו
בברכה
שלום לכולם.
קודם כל , berner אני לא ממש בטוח אבל נראה לי שהגרסא שניתנת ב warezfaw היא לא חוקית (קרדיט פרוץ) . עוד פעם אני לא בטוח אבל , אם אחרי יומיים של הורדה ב 80 זה יפול ל2 וחצי -זה פרוץ.
המלצה שלי לאלו שלא בטוחים אם הקרדיט שלהם פרוץ, למחוק הכל (כולל תיקיית הקרדיט) ולהתחיל הכל מהתחלה: עדיף על הסבל במקרה והקרדיט אכן פרוץ (תאמינו לי ).
אני התקנתי את המקורי והוספתי לו את המוד של מורף 3.2X ואני לא מתלונן , אני מוריד בממוצע על 20 את חלק מהקבצים הכי נדירים שאני יכול לחשוב עליהם...
נ.ב : שמתי לב שמישהו אמר שמורף הוא מוד פרוץ , ובכן אין לי מושג בקשר לגרסאות מוקדמות אבל הנוכחית היא חוקית למהדרין, אני בטוח במאת האחוזים.
תשמעו כולם.
אצל חבר שלי יש תאמיול המקורי ויש לו את זה שנה והמהירות של האינטרנט היא 750.
והמהירות באמיול היא 10,הכי הרבה 15.
לי יש אמיול אחר מwww.lionetwork.net בלי ההגדרות המקוריות(הם לא עובדות על האמיול המקורי). והמהירות שלי היא הכי הרבה 96 והכי פחות 30.
ובמהירות 1.5 אפשר להגיע למהירות 150.
אז אני ממליץ לכולם להוריד תאמיול של ליונטוורק.
מכמסים לאתר ומצד ימין היה לכם הורדת אמיול "4.2
אנשים ישנו אימיול שנקרא
eMule v0.26d [www.miciolino.de] SE
זה האימיול הטוב ביותר אבל הוא מאוד אקסקלוסיבי, חיפשתי אחריו שנים באינטרנט ולא מצאתי, לבסוף, אחד מהחברים שלי הביא לי אותו, לאחר חודשיים של התחננות.
יש לי כבלים 750kbs והאימיול שלי מוריד בין 30 ל 170!
מצטער לאכזב אותך alexno אבל משהו לא בסדר באימיול שלך , כי עם חבילה של 750K אתה בחיים לא תצליח להוריד במהירות של 170 (זאת בהנחה כמובן שדיברת על קילובייטים ולא קילוביטים). כי אם אתה מדבר בקילוביטים אז המהירות שלך היא לא משהו. בכלל לא משהו.
המקסימום שאתה יכול להשיג במהירות הורדה של חבילה של 750K היא 96 או 93.5 , תלוי.
אתה מחלק את המהירות שהספק מבטיח לך ב8 ואז אתה מקבל את מהירות ההורדה שלך בקילובייטים. הספקים מפרסמים את המהירויות בקילוביטים בשביל שזה יראה יותר... סתם תכסיס פרסומי...
האם הגבלת קצב ההעלאה מתוכנית חיצונית כגון NETLIMITER תשפיע על קצב ההורדה?
למשל אם מגדירים את ה UL בתוכנה עצמה כמקסימלי אבל מגבילים אןתו בעזרת ה NETLIMITER האם התוכנה תזהה את זה ותוריד את קצב הDL?
הקבצים שאני מוריד הם לרוב כ3-10MB וזה ממש לא לענין לחכות 3 שעות בשביל זה
תודה.
_______________________________________________ Morons dont die!.. they multiply.
לא ממש, אתה מתחבר לשרת אחד "עלוב" כמו שאמרת ומחפש בו את הקובץ שאתה צריך, אם יש אז אתה מוריד אותו, אם אין אז השרת מתחבר לשרת אחר ומחפש שם, וכך הלאה עד שתמצא את הקובץ הנחוץ לך.
כמובן שעם רשת הקדמליה הבעיה נפתרת והקליינט שלך מחפש את הקובץ ע"פ רשימת התור אצל אנשים אחרים.
_______________________________________________ Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Albert Einstein
אני משתמש חדש פה
יש לי שאלה בקשר לאימיול..
הורדתי אימיול מהאתר ליין נט אורק lionetwork
לא שיניתי לזה את הגדרות לא כלום
והמהירות הכי מהירה שהיא מגיעה זה 20 מקסימום
המהירות של האיטרנט שלי זה 750
אני מתחבר לשרת razorback
ואני לא יודע למה אני לא מגיע למהירות גבוה באימיול
המחשב שלי לא עושה תקיעות הוא דיי טוב...
אני משתף המון כל הזמן מורידים ממני
יש לי איזה 15 גי'גה של קבצים משותפים..
ולא יודע זה מוריד לאט
דבר ראשון,צריך הרבה סבלנות עם הפרד......,תוריד לפחות 6 קבצים ותן לו לעבוד כמה שעות,אח"כ צריך לשנות כמה הגדרות (במידה והמהירות לא תעלה),בפורומים ניתן למצוא הרבה מאמרים כיצד לשנות הגדרות כדי שהפרד יעבוד יותר מהר. תנסה בפורום של LIONETWORK שם תמצא הרבה חומר בנושא.
אני משתמש חדש פה
יש לי שאלה בקשר לאימיול..
הורדתי אימיול מהאתר ליין נט אורק lionetwork
לא שיניתי לזה את הגדרות לא כלום
והמהירות הכי מהירה שהיא מגיעה זה 20 מקסימום
המהירות של האיטרנט שלי זה 750
אני מתחבר לשרת razorback
ואני לא יודע למה אני לא מגיע למהירות גבוה באימיול
המחשב שלי לא עושה תקיעות הוא דיי טוב...
אני משתף המון כל הזמן מורידים ממני
יש לי איזה 15 גי'גה של קבצים משותפים..
ולא יודע זה מוריד לאט
כנראה זה שמורידים ממך כל זמן זו הבעיה, תגביל את ההעלאה של האימיול עם תוכנה חיצונית כמו NETLIMITER למשהו בסביבות ה-5.
זה די ברור שא ני לא נשארתי על בררת המחדל.. ואני כל הזמן משנה פורטים..
דרך אגב עכשיו התחילו להגדיר פרוקסי כדי שיהיה קשר דרך הספק וכך המהירות תגדל. יש שינוי אצל משהו _[עזרים_למשתמשים]]שמתשמש בזה?
_______________________________________________ סיסטם מערכות מחשבים - כל הציוד למעבדה שאתה צריך http://www.system-il.com
יש לי בעיה קטנטנה ב e-mule .
הורדתי לפני כמה ימים מספר עדכונים ל XP , חלקם ל Media Player , ואח"כ כשהפעלתי ת'חמור תמיד חצי דקה אחרי שהוא מתחבר לשרת הוא פשוט נתקע. לא מגיב - המספרים נשארים קבועים , אף לחצן לא עובד , פשוט תקוע לגמרי.
אז הסרתי את כל העדכונים המעצבנים , ובאמת כשהסרתי אותם הוא הזהיר שהעדכונים עלולים להשפיע על כמה וכמה אפליקציות - בניהן החמור , ואנוכי הייתי מבסוט כי חשבתי שעליתי על התקלה אך לשווא !
החמור עדיין נתקע. יש לציין שהוא נתקע רק לאחר שהוא מתחבר לשרת. אם אני מעלה אותו ללא התחברות לשרת הוא עובד יופי (הוא לא מוריד כלום אבל הוא גם לא נתקע).
יש רעיונות ? הצעות ?
בתודה מראש
_______________________________________________ אני יודע כל מה שלא חשוב לדעת