שלום אורח,
השעה עכשיו היא 21/04/21 17:22


 חדשות: נפתח פורום גאדג'טס בו ניתן לדון במחשבי כף יד, מצלמות דיגיטליות, נגנים ניידים, טלפונים סלולאריים כל מה שחדש ומגניב



   אינדקס פורום טכנו
     אינטרנט ורשתות
  
       עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי

עבור לפורום:  
      צפה בנושא הקודם - צפה בכל ההודעות - צפה בנושא הבא   הגב לנושא  
מאת הודעה
carmel
אורח



 


נושא: עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-07/03/04 23:40 »
הגב עם ציטוט

אני צריך להגדיר נתב על מנת להוציא רשת מחשבים לאינטרנט adsl של בזקבילאומי.
איך להגדיר את הנתב : PPOE או PPTP , ומה עוד צריך להגדיר חוץ משם משתמש וסיסמה.

SAAM007
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 333
גיל:38
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-08/03/04 10:50 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

השמח אם תוכל לתת עוד פרטים.
על איזה נתב מדובר ?
מדובר בנתב עם מודם מובנה או שהוא מתחבר למודם ואם הוא מתחבר למודם לאיזה מודם ?
הפרוטוקול תלוי במודם:
Alcatel - המקורי עובד ב PPTP אבל אפשר לגרום לו לעבוד ב PPPOE
Samsung / ECI - עובדים בפרוטוקול של PPPOE.
חשוב לזכור שצריך להוסיף @IBezint אחרי השם משתמש !

benny
Tech Fan
Tech Fan
הודעות: 183
גיל:55
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-08/03/04 21:37 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

אנא עדכן או ערוך את ההודעה והסף פרטים בסיסיים כמו איזה נתב?
לענין ה- PPTP או PPOE אתה אמור לבחור בהתאם לנתב אים זה נתב הכולל מודם חיוג אתה אמור להגדיר PPOA , VCI 8 VPI 48 שם משתמש וסיסמא.
במידה ולא כולל מודם PPOE ......... וכן הלאה.

בהצלחה

_______________________________________________
בני ביתאן
ביתאנט

carmel
אורח



 


נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-08/03/04 21:44 »
הגב עם ציטוט

לא ברור איזה נתב זה - לא מהחברות המוכרות בשוק - לקוח שלי קנה וביקש שאתקין לו את זה.
המודם הוא אלקטל נראה לי מבין הראשונים שיצאו
תודה

Oran Baruch
Techno Team
Techno Team
הודעות: 2221
גיל:30
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-08/03/04 22:12 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

אם זה אלקטל שלא עבד שום "שדרוג" אז הפרוטוקול הוא pptp
אתה צריך להכניס לשם את הכתובת 10.200.1.1
את הכתובת של המודם 10.0.0.138
שם המשתמש והסיסמא.

_______________________________________________
smoke.gif .... 1 2 3 4 5 self-destructed in will be This message

kanerh
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 3

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-10/03/04 00:57 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

שלום יש לי מודם אלקטל שחור לא משודרג
ונתב די לינק 714P+
רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך לקנפג אותו כדי לצור רשת אלחוטית?
אשמח אם הוא יוכל לפרסם מס ICQ ושננסה לעשות זאת אונליין
תודה רבה
כנר

Pc-MasteR
Tech Master
Tech Master
הודעות: 775
גיל:34

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
מפרט מחשב
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-10/03/04 01:28 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

המודם של- Alcatel, עובד ב- pptp. בנתבים של- Dilnk, מהדגם שלך רצוי שהמודם יעבוד ב- ppoe. כיוון
שלעיתים יש ניתוקים רבים ב- pptp, זאת כתוצאה מכך שממשק האתרנט במודם
של אלקטל עובד במהירות של- 10Mb, בלבד ואילו ממשק ה- WAN, בנתב עובד
במהירות- 10/100Mbps. (ממשק חישה אוטומטי).
אז מומלץ שתשנה את ההגדרות של ה- Alcatel, ל- ppoe. בלינק הזה אתה יכול למצוא מדריך להפיכת המודם ל- ppoe.

אחרי ששינת את הגדרות המודם שלך ל- ppoe, עליך להגדיר את הגדרות ה- WAN, בנתב.
אתה יכול להוריד מכאן מדריך בעברית לנתב שלך.

בהצלחה,
דורון ריבניק.

_______________________________________________
דורון ריבניק,
אחראי פורומים ; ;

kanerh
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 3

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-10/03/04 02:09 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

תודה רבה על האתרים
הפכתי את המודם פרו (PPPoE)
ואני יכול להתחבר איתו עכישו בלי חייגן בלי קשר לנתב האלחוטי
אבל בהגדרות של הנתב שהורדתי בלינק
יש הגדרות לסמסונג - PPPoE ולאלקטל PPTP
מה אני צריך?
בכל אופן ניסיתי את שניהם וזה לא עובד עדיין - הוא תמיד כותב לי בIP אדרס אפסים במקופ 10.0.0.138 זנראה לי אמור להיות שם (בחלון של הסטטוס)
תודה שוב

Oran Baruch
Techno Team
Techno Team
הודעות: 2221
גיל:30
מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח Email
מפרט מחשב
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-10/03/04 19:34 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

מה שעשית לא כל כך מומלץ מכוון שיהיו לך 2 טבלאות NAT אם בכל זאת אתה רוצה לעשות אותו ככה אתה צריך להגדיר אותו בStatic ip את האי פי משהו כמו 10.0.0.1 את הsubnetmask 255.255.255.0 ואת השרת ל10.0.0.138
אני ממליץ לך בכל זאת להחליף את ההגדרות של המודם לאיך שהם היו בהתחלה ולהגדיר חייגן דרך הראוטר.

_______________________________________________
smoke.gif .... 1 2 3 4 5 self-destructed in will be This message

kanerh
Tech Newbie
Tech Newbie
הודעות: 3

מין:מין:זכר

 

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נושא: Re:עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי
« פורסם ב-10/03/04 19:43 »
דווח לאחראי הפורום הגב עם ציטוט

שלום
בסוף הייתי צריך לשנות ובמקום להפוך ל PPPoE מסוג PPP
הייתי צריך לשנות את סוג החיבור ל bridge
(בתוך המודם עצמו - כתובת 10.0.0.138)
עכשיו זה עובד ברוך ה והכל טוב
(-:

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא  



   אינדקס פורום טכנו
     אינטרנט ורשתות
  
       עזרה בהגדרת נתב ל ADSL של בזקבינלאומי

עבור לפורום:  

תקנון הפורום    שאלות ותשובות

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group



כל הזכויות שמורות ל-Techno.co.il © 2002. אין להעתיק, לשכפל או להפיץ תכנים מאתר זה ללא רשות מפורשת בכתב ממנהל האתר