הוא רושם לי בהערה למטה (איפה שתמיד מופיעים הערות שונות, גם שה USB האחר עובד, והוא מחפש דרייבר מתאים מהמערכת).
לפני כשבוע היתה לי תקלת חומרה, אחרי התלבטיות רבות החלטתי להחליף לוח אם, אבל מסתבר שהוא לא הבעיה (הוא הוחזר לחנות..). לאחר מכן שלחתי לבדיקה את המעבד והזכרונות RAM, אך גם הם היו תקינים, ערכתי בדיקה עצמית לדיסק הקשיח (למרות שהוא חדש), אך גם הוא תקין לחלוטין..
בסופו של דבר "ירד לי האסימון" כי שמעתי רעשים מוזרים מהספק כוח, ורכשתי אחד חדש, התקנתי אותו בעצמי (לא כזה מסובך..) ונאלצתי לפרמט את המחשב (כנראה היתה בעייה די גדולה של "שוק" למחשב.. לאחר הפרמוט המחשב התחיל קצת לעשות בעיות, אבל פרמוט "נקי" "פתר" את רוב התקלות.. רק לצערי ה USBs (ברובם) לא עובדים כהלכה, ובנוסף לכך "מדד החוויה של WINDOWS" מראה לי תוצאה די נמוכה, 2.3 .. למרות שלפני התקלה הוא היה לא פחות מ 3.3 ..
ואין לי מושג מה לעשות במצב הזה.. ניסיתי כבר לעדכן דרייברים, ויש לי גם את הדיסק דרייברים של הלוח אם, וניסיתי להתקין בעזרתו את הדרייברים, אבל הוא עושה לי בלאגן בביוס ובמחשב (בגלל הדיסק התקנה, נאלצתי לפרמט שוב פעם, וגם לאפס את הביוס..
אני מקווה שמישהו פה בפורום יוכל לעזור לי בבעיה הזו, אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור ויפתור לי לפחות את בעיית ה USBs.. (למרות שנראה לי שיש קשר בין ה תקלת USB ל"מדד החוויה של WINDOWS"
(סליחה על החפירה.. היתי חייב להסביר הכל וכמו שצריך.. אני חייב פתרון..)
בתודה, ובברכה, SR2809