אהלן רני,
אם תשים לב יש PROCESS של אדובי שמטעין חלקים ממנו בעת עליית הווינדוס, גיליתי את זה בעת בדיקת MSCONFIG שגרתית. ולכן הוא מהיר יותר מגרסאות קודמות. אני עדיין דובק בSPEED UP...
נכון! אבל זה לא resident כך שאני לא ממש רואה את החיסרון בזה ונסיון העבר שלי עם Adobe Reader Speed-up הוכיח שכתובה די ברשלנות (מבוגגת). בכל מקרה עיקר תפקידה התמצה בהעברת plugins מספריית ה-plugins לספריית ה-optional (אם אני זוכר נכון), שאת זה יכול לעשות המשתמש גם בעצמו, וגם אז, עדיין, לפחות אצלי, גירסה 6 היתה איטית מהנוכחית שמהירה יותר על אף שכל ה-plugins מונחים במקומם. זה עוד טרי, לא בטוח שחסר חסרונות אבל לטעמי האישי עדיפה תכנית אקסלרציה שכתובה ע"י מישהו שמכיר את הקוד על פני כזו שמתבססת על reversed engineering.
באשר לגירסאות ישנות של התכנית, כמות המסמכים שאינם תואמים להן הולכת וגדלה, זה רק ענין של זמן עד שיעלמו כמעט לחלוטין. לדעתי אתה רק דוחה את הקץ.
עריכה:
בדקתי קצת יותר לעומק. reader_sl.exe שעולה ב-startup צורך 2,500KB ונשאר בזיכרון עד הפעם הראשונה שבה מורצת התכנית. הזזתי מ-starup, איתחלתי, הרצתי את התכנית, לפי השעון הביולוגי שלי עולה באותה מהירות. מה עושה reader_sl.exe והאם חייבים אותו זו שאלה מעניינת. בזמן ההתקנה רואים דבר כזה:
נראה לי כמו בנית פרופיל כלשהו. אולי reader_sl.exe אחראי על ריענונו על פי התנאים המשתנים במערכת, רק השערה. כך או כך לי הגירסה הזו נותנת הרגשה טובה יותר מקודמתה שהעלתה בי חששות bloatware כבדים.
Rany.
_______________________________________________ .Back when I was a boy, we carved our own ICs out of wood