מה אין חידושים מאז 05.2005??? מדוע לא מחדשים כתבות בעמוד הראשי???
הכתבה האחרונה היא מאז מאי 2005 וחבל שלא דואגים לחדש את העמוד הראשי או לפחות להביא כתבות חדשות שיביאו חומר חדש ומעניין של התפתחיות טכנולוגיות או ג'אדאטים חדשים וכ"ו דבר שיביא חברים חדשים ויעשה את האתר אטרקטיבי יותר...
חחחחח.... לאחר שכתבתי את זה ראיתי שכבר דנו בנושא...... אבל בכל זאת אני עדיין חושב שזה אתר מעולה שמונע על ידי הפורום שלו וחבל לוותר על דבר טוב שמשהו ירים את הכפפה ויחל להזיז ענינים ולהניע את האתר הזה לגובה חדש .....
אתר שפעם היה תוסס עכשיו גוסס. פעם בדף הראשי ההודעה האחרונה הייתה מלפני שעתיים, עכשיו היא מלפני 5 ימים.
פעם ב"גם לגיקים יש חיים" ההודעה האחרונה בדף הראשון הייתה מלפני 3 ימים, עכשיו היא מחודש וחצי לפני מלחמת לבנון השנייה.
ורועי פלג לא רציני. הוא נטש את האתר בלי לשים על אלפי המשתמשים שהיו פה, נפסקו החדשות והסקירות, ו-jcki1, אם אני זוכר נכון לא היית פה לפני שנה, אבל בכללי עד אפריל-מאי 2005 האתר הזה היה שווה משהו. פעם התגאנו שהאתר הזה יותר נקי מבחינת ספאם ויותר מקצועי מ-HWZONE, אבל עכשיו כל התותחים שהיו פה עברו לשם. ובצדק.
רק תראה את "מרכז השבוע" בצד בשביל להבין כמה זמן רועי פלג לא חשב אפילו להחליף או להוריד אותו בכלל.
האתר אינו מתעדכן, נכון להיום, מפאת חוסר זמן. אינני מתכוון להצטדק אך אציין שהאחזקה השוטפת (ניטור, כתיבה, עריכה, קשרי חוץ וכו') של טכנו בימי הזוהר שלו דרשה כמות נכבדה מאוד של זמן, שלצערי לא נמצאת ברשותי כיום.
האתר עדיין באוויר מכיוון שכמות הידע שנצברה בו יקרה מפז וכל עוד ביכולתי לאפשר את קיומו, אני מתכוון לעשות זאת.
אינני פוסל לחלוטין את האפשרות שהאתר עוד יגדל, יתפתח ויהיה טוב עוד יותר מבימי תהילתו שלו.
בכל אופן, אני פתוח להצעות, אם ישנן...
רועי.
_______________________________________________ "I get knocked down, but I get up again, you’re never gonna keep me down"
מנהלי פורומים כמו ספיידר, מנטלי, מייקל 116 ואנטולי (מנהל שלעבר) כבר לא מגיבים כמעט אם בכלל.
אם קשה לך לעדכן את האתר מפאת חוסר זמן (עידכונים על מכרז השבוע, סקירות מוצרים, חדשות ומאמרים) היה ראוי שתציע לאנשים אחרים לעשות את העבודה, ואני יודע משיחות שלי בפרטי עם כמה אנשים שאנשים הציעו לכתוב כתבות ולעזור בפרסום החדשות ונענו בשלילה.
אז ההצעות שלי הן שתיתן יותר אחריות למנהלים או לאנשים רציניים שעדיין גולשים באתר שיעשו את העבודה של כתיבת חדשות וסיקורי מוצרים, וזהו. מה שלא היה פה בשנה האחרונה זה ניהול ואחזקה, אם זה יחזור ובצורה מסיבית ורצינית, אז אולי האתר הזה יוכל לחזור לימי הזוהר שלו, כמו ב-2004.
_______________________________________________ " הגיע הזמן שהאדם יתעורר ויקבע לעצמו את מטרתו"
"האדם השואף לגדלות ייראה בכל מי שייפגוש אמצעי, או לחילופין- מכשול להשגת מטרתו"
מעולם לא התכוונתי שעדכון האתר יתבצע בעיקר על ידי וכפי שאתה רואה אני מציע לכל עם ישראל להגיש את מועמדותו להצטרף לצוות. אינני זוכר מקרים בהם סירבתי לעזרה, עם זאת, היו בהחלט מקרים רבים בהם תוכן שהתקבל לבדיקה ממועמדים לתפקיד כתבים (חדשות וכתבות) אינו היה ראוי לפרסום והצריך שינויים רבים מדי על מנת להכשירו (עריכה, הגהה לשונית, עיצוב, אימות ועוד) ולכן לא פורסם.
בכל אופן, גם התוכן שפורסם ע"י הצוות הקבוע של האתר הצריך עריכה, דהיינו דבר אינו מתפרסם באתר באופן אוטומטי וללא פיקוח (עם זאת, כתבות וחדשות הנכתבות ברמה גבוהה ובהתאם להנחיות דורשות עריכה מינימאלית) כנהוג בכל גוף עיתונאי. במשך השנים נטל תפקיד העורך נפל על מספר אנשים ואני בינם, נכון להיום אין עורך מלבדי (גם משרה זו פתוחה למועמדים).
כאמור, המשרות פתוחות ואני מעוניין לשמוע הצעות נוספות.
רועי.
_______________________________________________ "I get knocked down, but I get up again, you’re never gonna keep me down"