אתה יכול לחכות התוכנה פשוט מקבלת פתאום מהירות ודבר שני צריך לכווון בה קצת הגדרות
א)איזה ביטורנט אזאורוס יש לך?מאיזה אתר? איזה גירסה?
_______________________________________________ אינך יכול ללמד את האדם דבר,אתה יכול רק לעזור לו למצוא זאת בכוחות עצמו
יש שני פתרונות לכל בעיה- הפתרון הלא נכון והפתרון שלי
ניתן לראות אם בן אדם מתוחכם לפי התשובות שלו. ניתן לראות אם בן אדם חכם לפי השאלות שלו
יהיה מה שיהיה- בסוף יגיע המוות (נפוליאון)
אתה מכיר את האתרים של הביטורנט ה WAREZFAW משם אני הורדתי את הביטורנט שלי דבר ראשון דבר שני מה רוחב הפס שלך? לפי זה מכוונים
אפילו יותר אם אתה מוריד את הביטורנט של WAREZFAW יש להם את ההגדרות בעיברית ולפי זה אתה תכוון זה מאוד פשוט אתה בוחר שם את הרוחב פס והוא כבר מגדיר את עצמו נורמלי
אם תסתבך תמשיך לשאול פה אני איתך!
עוד משהו תוריד אולי את הפייר וול של WINDOWS אבל אל תגלוש בזמן ההורדה לשום מקום כי אתה בלי FIREWALL וFIREWALL של נורטון אם יש לך אז גם כן לעשות DISABLE
_______________________________________________ אינך יכול ללמד את האדם דבר,אתה יכול רק לעזור לו למצוא זאת בכוחות עצמו
ניתן לראות אם בן אדם מתוחכם לפי התשובות שלו. ניתן לראות אם בן אדם חכם לפי השאלות שלו
טוב לכן אמרתי שתנתק את הפייר ואל תגלוש פשוט תשאיר את המחשב לילה שלם דלוק ואל תגע בו ואז זה יצבור מהירות ולגבי האזאורוס ראית את ההתקנה שהיא בעיברית ומסדרת את ההגדרות?