איזה חוסר מקצועיות לשים סקר מפגר כזה. לא עושים סקרים כאלו בקרב גולשים באתרי פורנו כמו שלא עושים סקרים על אמונה בכנסיה. הכותרת הבאה תהיה סקר חדש קובע כי המשיח עומד לבוא. הסקר נערך בקרב חסידי חבד ו 100% מהם היו בטוחים שמחר הוא בא.
_______________________________________________ לא, אני לא אוהב חתולים אבל אם אני אטוס לתאילנד מתישהו אני בטוח שאני אלמד לאהוב אותם.
על אף שהעלתה נקודה מעניינת, אני מאמין שתסכים כי בכדי לבדוק את השפעות הפורנוגרפיה המקוונת על אנשים, עליך לבדוק את השפעותיה על אנשים שגולשים באתרים פורנוגרפים. הלא כן ?
_______________________________________________ "I get knocked down, but I get up again, you’re never gonna keep me down"
הצטרפו לקבוצת טכנו בעזרה למציאת תרופה לסרטן.לפרטים לחצו כאן
אני לא חושב שיש בעיה כלשהי עם החדשה (אני גם לא בטוח אם Th3W4v3 התכוון לחדשה או לסקר עצמו) בכל אופן, מקריאת החדשה בלבד עולה שהסקר די מטופש, כי זה שקצת פורנו טוב למבוגרים, לא אומר כלום לגבי ילדים שנחשפים אליו...
אם תקרא את הידיעה המקורית (באנגלית) תראה שהסקר נערך בעקבות הצעה לחייב את ספקיות האינטרנט לחסום את כל אתרי הפורנו מכיוון שזה מזיק לילדים, והסקר בה להראות שפורנו גם מועיל ולא רק מזיק, דבר שיביא משקל נגדי אשר אנשי הוועדה יצטרכו לקחת בחשבון בכדי להגיע להחלטה.
_______________________________________________ שווה קריאה
כן, אבל השאלה הנשאלת היא האם למנוע את הכניסה לכל מנויי האינטרנט בגלל שזה עלול לפגוע בילדים?
האם זה תפקיד ה-ISP לצנזר תכנים או שזה תפקיד ההורים לצנזר את האתרים האלה. זה בדיוק כמו שסגרו את ערוץ פליבוי בגלל הדתיים, האם מוסר וההחלטה של מה מותר לראות ומה אסור לראות תקבע בשבילך על ידי ועדה כלשהיא, או שכל אדם יהיה רשאי להחליט בעצמו מה לראות ולאן לגלוש.
ולמי שרוצה למנוע כניסה לאתרים כאלה מילדיו, יש מספיק דרכים לעשות זאת גם בלי שיכפו עליו
עריכה:
הודעה זו נכתבה לפני העריכה של צביקה
אפשר רגע לישאול משהו לא קשור? למה מעלים כזאת חדשה לטכנו? מה הקשר בין טכנולוגייה בכלל, ומחשבים בפרט - לפורנוגרפייה? אני חושב שלחדשה כזאת אין מקום באתר.
סער.
מעבר לעיסוק בפורנו (בעד/נגד וכו') יש כאן גלישה לתחומים של חופש בחירה, חופש ביטוי, מה אפשר להציג באינטרנט, מה מותר לחסום עבורנו.
אם הדבר הזה עובר אז האינטרנט כבר לא מקום שבו "אין גבולות", ופתאום יש לך צנזורה, ויש לזה השלכות נכבדות על הרשת.
אגב, אני אוהב אותה כמו שהיא - המערב הפרוע.
מבוגרים יכולים בקלות להימנע ממה שהם לא רוצים לראות, ועבור ילדים יש דרכים אחרות (תוכנות Parental control וכו').
הידיעה הועלתה לטכנו מכיוון שעולה מכאן השאלה האם ספקיות ISP צריכות לחסום אתרים ולצנזר את האינטרנט.
במדינות בעלות מישטר לא דמוקרטי כמו אירן, סין, צפון קוריאה וכו' מצנזרת הממשלה אתרי אינטרנט אשר לא מוצאים חן בעני המימשל. רק השבוע אישה נאסרה בסין מכיוון שהיא ניהלה אתר פורנוגרפי.
אוסטרליה היא מדינה נאורה ודמוקרטית אשר שוקלת גם חסימת תכנים ברשת, בשם "הגנה על ילדים".
נשאלה השאלה האם לאפשר לך את חופש הבחירה או לקבוע בשבילך מה לראות ומה לא.
נכון.
אין סיבה שאם מנהלים אתר פורגנוגרפי אז זה מין או קיי כזה לזה שאפשר לעשות בך מה שרוצים.
מין זה חלק מאיתנו, זה מה שיצר אותנו וזה מה שמענג אותנו, ובואו נודה בזה זה סובב אותנו כל הזמן.
אז להדחיק עכשיו את זה, זה ממש לא הפתרון.
אני לא אומרת לצאת לאיזה נופש ולהתחיל לגנוח בקולי קולות.
אבל כן יש מקום ויש צורה לכל דבר.