After being actively developed for more than one year and with the version 1.0 coming to its release, MyIE2 was renamed to Maxthon. (How to pronounce "maxthon")
The change was made because we felt a better name was needed to promote such a powerful browser and avoid possible confusions. Same as MyIE2, Maxthon is still free to use, has all previous features you've got used to and more new ones to enjoy.
סתם בחרו שם...
_______________________________________________ "הכנס שורה מצחיקה - כאן"...
שם מטופש, Indeed... אבל מה איכפת לי מהשם? אני אוהב את הדפדפן הזה, עוד מאותם ימים "רחוקים" שהוא היה MyIE2... בינתיים הוא היחיד מבין הדפדפנים ה"אלטרנטיביים" שהצלחתי להסתדר איתם... (Avant עוד איכשהו סביל ואולי אתן לOpera עוד הזדמנות), אבל בהזדמנות זו וידוי - אני לא סובל את Mozilla/Firefox וגם לא את Netscape...
_______________________________________________ "הכנס שורה מצחיקה - כאן"...
ד"א- הכתבה הגיעה קצת באיחור, השם מקסון כבר חצי שנה כמעט
(טוב...נו....לא להגזים...חודשיים....-בערך בזמן שקניתי לבן דוד שלי ת'מחשב ולא הבנתי למה זה הוריד לי מקסון ולא מי איי אי)
_______________________________________________ Http://www.recommendonline.com/Blog
My Online Venture
קראו לי חושד בכשרים אבל לדעתי הסיבה להחלפה היא ירידת ערך המניה של כל דבר ששמו מזכיר איכשהו את IE (זה מין patch כזה שמחלקות שיווק נוהגות לייצר ). אגב, שוחררה גירסה 1.0.0250.
Rany.
_______________________________________________ .Back when I was a boy, we carved our own ICs out of wood
ממש לא
MAXTHON הרבה יותר טוב
(זה בעיקרון אותו הדבר- רק שבMAXTHON זה מעודכן יותר- בגירסא האחרונה זה כבר מוצא עידכונים של גירסאות לבד ,ומעדכן את הדפדפן מבתוכו - בלי הצורך להיכנס לCNET ולהוריד את הגירסא החדשה יותר ולהתקין שוב)
_______________________________________________ Http://www.recommendonline.com/Blog
My Online Venture
הם בוודאי בחרו בשם כזה מיוחד כזי שיהיה זכיר, לא? בטח יש להם גם עיצוב לוגו מכוון להצלחה ויכול להפנות בדיוק את הלקוחות הנכונים. זה בדרך כלל מה שעבודה הייטק עושים.