אני יודע שרובכם קונים בKSP ומקבלים שרות . גם אני קניתי מספר פעמים בKSP . הפעם ההאחרונה היתה פשוט ביזיון.
קניתי לוח אם למעבד P4 שלי בסניף געש (אני גר באור עקיבא). לוח זול בסביבות ה400 שקל.
התקנתי אותו במחשב לאחר כשעה המחשב נפל. אחרי שזה קרה מספר פעמים התחלתי לעשות בדיקות, החלפת זיכרון, כרטיס מסך, הוצאת כל הרכיבים, הרצה עם ספק אחר ,בקיצור כל מה שאפשר לעשות עשיתי.
נסעתי שוב לסניף בגעש והסברתי את הבעיה הם לקחו את הלוח לבדיקה ואמרו שהריצו אותו כשעה ולא קרה כלום עם המלצה להחליף זיכרון. באתי הביתה והתחלתי שוב לעשות בדיקות, אולי האנטיוירוס אולי הדיסק התקנה של וינדוס? משהו ? ניסיתי את הכל וכלום לא הלך.
שוב חזרתי לKSP ושוב שלחו אותי חזרה בידיים ריקות וכמובן המלצות... בסוף לקחתי עוד כ400 שקל וקניתי לוח אחר בחנות בחדרה הרכבתי את הלוח עם אותם רכיבים בדיוק שהיו על הלוח של KSP וראו מה הפלא....המחשב עובד זה שבועיים בלי בעיה אחת...
כמובן שהלכתי שוב לKSP והסברתי את כל הסיפור וביקשתי להחליף את הלוח וניתקלתי בסירוב.. אחרי רבע שעה של צעקות החליט המוכר להביא לי זיכוי... אמרתי אוקיי...לקחתי את הזיכוי אחרי דקה חזרתי אליו וביקשתי לקנות לוח חדש עם הזיכוי שבידי ואז קיבלתי תשובה שלילית וכמובן המלצה... לקנות למשל זיכרון או כרטיס מסך חדש או כונן או ספק אבל לא לוח אם...המוכר פשוט סירב למכור לי לוח אם...
ניגשתי למנהל ושם אמרו לי לדבר עם שרות לקוחות... אחרי שכבר אזל כוחי לריב איתם ביקשתי חזרה את הלוח הישן ושוב מה הפלא.. קיבלתי .
אז את הישן אני יכול לקנות עם זיכוי וחדש לא.....
עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי הנסיעות מאור עקיבא לגעש כבר עלו לי כמו לוח אם חדש
אם מישהו יודע לאן אני צריך לפנות עם זה אז בבקשה תקידו. דבר אחד בטוח מהיום אני לא קונה בKSP גם אם זה עולה קצת פחות.
קודם כל 400 ש"ח זה לא כ"כ הרבה ללוח.
אני לא מבין אם כבר קיבלת זכוי למה לקחת חזרה את הלוח הדפוק?
KSP גרועים מאוד. היה לי ספור דומה איתם כשהבאתי כרטיס מסך פגום ולקח לי חצי יום לשכנע אותם שיש בו בעיה כולל איזה טכנאי עיוור שהוא היחיד ש"לא ראה" בעיה. אחרי צרחות ואיומים הם נאותו להחליף את הכרטיס לאחר.
לקנות ב-KSP אקסלנט אייבורי או פנדה זו טעות לדעתי. אני מאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות האלו.
עצתי לך היא הרבה יותר פרקטית מצודקת. אם כבר קיבלת זכוי שמור אותו וקנה משהו אחר. תקנה חלק שאי אפשר לפול איתו - עכבר גיימרים, זיכרון שבד"כ תקין, MP3 PLAYER ופשוט אל תקנה שם יותר. חבל על העצבים והטרחה של להגיע איתם לבית-משפט.
פשוט חבל, היית לומד את הלקח, לוקח את הזיכוי והולך לדרכך (ואז לבוא ולספר ). אני בספק רב אם יצא לך בכלל משהו מכל הסיפור הזה. אם תרצה באמת "להיכנס בהם" תצטרך לבזבז הרבה מאוד אנרגיה, והרבה יותר מ-400 ש"ח.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה