בנושא LINUX !
נתחיל בהתחלה
החדשה המרעישה היא שלינוקס מנדריק 9.1 הוא ההפצה הראשונה בעולם שתומכת באיברית הכל משלב ההתקנה תודות לצוות ישראלי גדול של מתרגמים ותוכנתנים ואת זה אפילו לא צינתם
נמשיך בשאר האי דיוקים הגירסה האחרונה של RH היתה 8.0 ולא 8.2 ולכן ההפתעה (בדרך כלל זה הולך 8.0 8.1 8.2 9.0 ...)
היא תצא ב 7 לחודש הבא ולא ביום האחרון של החודש (איזה חודש ?)
זהוא בגדול
כהערת הגב
אני לא יודע למה אני תמיד מרגיש שבאתר הזה כותבי הידיעות זי מזלזלים\לא מתיחסים לפלח שוק ההולך וגדל של LINUX בארץ וזה מפתיע אותי בגלל שאני יודע שיש בניהם כמה שמישתמשים בLINUX
החדשה המרעישה היא שלינוקס מנדריק 9.1 הוא ההפצה הראשונה בעולם שתומכת באיברית...
זה, במקרה הטוב, פרט שמרעיש רק את עולמם של משתמשי הלינוקס שאינם יודעים אנגלית. פרט ידוע הוא שהתמיכה בעברית בהפצות הלינוקס השונות הולכת ומשתפרת (זו בהחלט לא הגרסא הראשונה שתומכת בעברית), אך עד שלא אראה במו עיני את התמיכה החל משלב ההתקנה העניין מוטל בספק. זאת ועוד, הצהרה שכזו צריכה להיות מגובה בלינק מאתר מכובד ובתמונות מסך לכל הפחות.
ציטוט:
הגירסה האחרונה של RH היתה 8.0 ולא 8.2 ולכן ההפתעה...
שוב, אינני רואה פה שום אלמנט הפתעה במספר הגרסא. אמת, הגרסא הרשמית האחרונה הייתה 8 (דבר שתוקן בחדשה), אבל אחריה היו 8.1 שהייתה Beta וכן 8.2 שהייתה RC.
ציטוט:
היא תצא ב 7 לחודש הבא...
על פי Red Hat, מנויי שירות Red Hat Network יוכלו להשיג את הגרסא הנ"ל ב- 31 לחודש מרץ, שבוע לפני שתהיה זמינה לשאר הציבור. וכן, זוהי השקה של הגרסא הרשמית.
ציטוט:
איזה חודש ?
החודש, חודש מרץ, מצוין בפירוש בחדשה:
ציטוט:
ביום האחרון של החודש הנוכחי
ציטוט:
אני תמיד מרגיש שבאתר הזה כותבי הידיעות זי מזלזלים\לא מתיחסים לפלח שוק ההולך וגדל של LINUX בארץ...
חבל מאוד שאתה מרגיש כך. באתר יש כרגע מעט כתבי חדשות שצריכים לסקר נושאים רבים המעניינים את רוב גולשי האתר ולא רק מיעוט, נבחר ככל שיהיה. גם חדשות בנושא O/C לא תראה לעיתים קרובות, למרות שכמה מאנשי הצוות עוסקים בכך. החדשות לא אמורות לספק את תחומי העניין של צוות האתר, אלא את אלו של הגולשים.
ד"א, כותרת הת'רד ממש לא עניינית ועומדת בסתירה לתקנון.
ומשהו אישי יותר: ניתן גם להעביר ביקורת באופן שאינו תוקפני ומזלזל וכדאי ואף רצוי לבדוק עובדות לפני שמכריזים קבל עם ועדה שיש "כל כך הרבה שגיאות בחדשה אחת," אני ספרתי אחת, וגם היא בקושי.
נתחיל ב RH
מעולם לא היא RH 8.2 (לא קיים פינגוין כזה)
RC הוא שלב אחרי BATE מה שהיה זה 8.1 BATE שלו שוחרר לציבור (לפי מדניות RH )
" אחריה היו 8.1 שהייתה Beta וכן 8.2 שהייתה RC"
פשוט לא היא !
מה שהיא זה בטא של 8.1 ששונתה ל 9.0
לגבי תעריך השחרור
בקהילה של הLINUX תעריך השיחרור חנשב ברגע שה ISO מגיע ל FTP פומבי כלומר התעריך הוא ה7 לחודש (וזה גם התעריך שיופיע בהפצה)
את אתה רוצה לראות אוד דוגמה טובה לזה תסתקל על ההחרזה של מנדריק 9.1 לדוגמה תעריך ה"שחרור "הוא 24 לחודש למרות שההפצה נימסרה לחלק מהלקוחות החל מה14 לחודש (לי אישית בלילה בין 23 ל 24)
לגבי תמונות אתה מוזמן להסתקל בתמונות אני מעלה לאתר שלי בתור דוגמה (ושם גם מתרכז מעמץ התרגום)
http://www.linux.mavor.com/mandrake/
נדב
נ.ב
הביקורת אברה בנימה תוקפנית במיקצת בגלל שהחדשה החשובה ביותר שהוא התמיכה בעיברית פשוט לא הופיעה
תמיכה שמיצגת עבודה של הרבה אנשים במשך הרבה חודשים